Γιολάντα Μπαλαούρα: «Προτιμώ τη συντροφικότητα από τον γάμο» -«Έχω ζήσει τον μοναδικό έρωτα»

Η Γιολάντα Μπαλαούρα μίλησε την Παρασκευή (29/3) στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη για την πορεία της ως ηθοποιός αλλά και το κεφάλαιο του έρωτα.

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ήταν να ταξιδέψω με το τρένο του δυστυχήματος των Τεμπών»

Αρχικά, μίλησε για τον ρόλο της στη σειρά «Ναυάγιο» λέγοντας: «Βρίσκω στοιχεία σε αυτόν τον χαρακτήρα που έχω συναντήσει και στη μαμά μου και τις θείες μου, από γυναίκες αυτής της εποχής». Στη συνέχεια ανέφερε:  «Όταν μία γυναίκα κρατά το σπίτι, λειτουργεί τελείως διαφορετικά από ότι εμείς. Ο γάμος με τον Δημήτρη έχει παντού ρωγμές και είναι ραγισμένος από όλες τις πλευρές, δεν πιστεύω ότι η Πολυξένη αυτόν τον γάμο θα τον χαλούσε».

Γιολάντα Μπαλαούρα: «Έχω κάνει υπερβάσεις για έναν έρωτα…»

Για την προσωπική της ζωή και τους έρωτες που βίωσε, η Γιολάντα Μπλαούρα σημείωσε: «Έχω κάνει υπερβάσεις για έναν έρωτα, είχα την ευλογία να ζήσω πολλούς έρωτες αλλά και τον μοναδικό έρωτα. Είμαι ευτυχής και πλήρης».

Γιολάντα Μπαλαούρα στο enikos.gr για την Ρούλα Πισπιρίγκου: «Δεν έχω καμία σχέση με το μήνυμα που παρουσίασε στο δικαστήριο»

«Η μαμά μου δεν μου είχε βάλει στο μυαλό το μοτίβο του να παντρευτώ, πιο πολύ με ενδιέφερε να σπουδάσω να είμαι ανεξάρτητη. Προτιμώ τη συντροφικότητα από τον γάμο», είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα στο Mega.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ