Τάσος Ιορδανίδης: Είχα φτάσει 125 κιλά, θα μπορούσα να τρώω όλη μέρα

Στην εκπομπή της Σταματίνας Τσιμτσιλή έδωσε συνέντευξη ο Τάσος Ιορδανίδης. Ο γνωστός ηθοποιός κατά την διάρκεια της συνέντευξης, μίλησε και για τον θάνατο του πατέρα του, αλλά και για την απώλεια των κιλών του.

Σχετικά με τον θάνατο του πατέρα του, ο Τάσος Ιορδανίδης είπε: «Τον μπαμπά μου τον έχω χάσει. Τον έχασα όταν γεννήθηκε ο γιος μου. Μετά από 20 μέρες δηλαδή τον έχασα και ξαφνικά. Τα είδα όλα, ήταν περίεργο το συναίσθημα. Δεν ήμουν έτοιμος γι’ αυτή την απώλεια και μου λείπει πάρα πολύ…

Μου λείπει πάρα πολύ ο μπαμπάς. Και ένας από τους λόγους που μου αρέσει να είμαι καλός μπαμπάς, είναι ότι πήρα τόσο πολύ αγάπη από την οικογένειά μου και δη από τον μπαμπά μου. Και από την μητέρα μου φυσικά, απλά λέω εγώ που είμαι μπαμπάς».

Μιλώντας για την απώλεια των κιλών του, ανέφερε: «Τώρα έχω πάρει 10 κιλά από τότε που έχασα τα 30. Τρελαίνομαι για το φαγητό, θα μπορούσα να τρώω όλη την ημέρα. Τρώω και συναισθηματικά και χωρίς κανένα συναίσθημα και γενικότερα τρώω, μου αρέσει το φαγητό. Είχα φτάσει 125 κιλά και το πήρα απόφαση και λέω θα με προσέξω. Μου έκανε και πάρα πολύ καλό ψυχικά».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ