Ελένη Μενεγάκη: Η φωτογραφία με τη μικρή της κόρη, Μαρίνα, που έχει γενέθλια και οι ευχές «Στερνοπουλάκι μου, σε λατρεύουμε»

Ξεχωριστή είναι η σημερινή ημέρα για την Ελένη Μενεγάκη, καθώς η μικρή της κόρη Μαρίνα έχει τα γενέθλιά της. Όπως είναι γνωστό η παρουσιάστρια λατρεύει τα παιδιά της ενώ έχει ιδιαίτερη αδυναμία στο μικρό της κοριτσάκι, καθώς είναι καρπός του έρωτά της με τον Μάκη Παντζόπουλο.

Ελένη Μενεγάκη: «Είμαι το καλύτερο αφεντικό, αλλά είμαι και το δυσκολότερο» – Ο διάλογος με τον σεφ της 

Η 9χρονη μικρούλα όπως είναι λογικό έχει ξετρελάνει τους γονείς της με τις τσαχπινιές της καθώς τα παιδιά είναι η χαρά της ζωής.

Περιχαρής η Ελένη Μενεγάκη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία στο Instagram, αλλά και άλλη μία με την Μαρίνα να ποζάρει δίπλα στον αγαπημένο της σκύλο και έγραψε: Το μικρό κορίτσι μου, το στερνοπουλάκι μου γίνεται σήμερα 9 χρόνων !!! Χρόνια πολλά Μαρινάκι μας , σε λατρεύουμε παιδί μου !

Ελένη Μενεγάκη: «Έμεινα με το στόμα ανοιχτό…στεναχωρήθηκα πραγματικά»

Η μικρή Μαρίνα έχει άριστες σχέσεις με τα τρία αδέλφια της, Λάουρα, Βαλέρια και Άγγελο Λάτσιο

«Παιδιά δεν το έχω ξαναδεί αυτό. Τόσα παιδιά έκανα» έχει πει η Ελένη Μενεγάκη. «Διεκδικεί τον πατέρα της number one θέλει τον πατέρα της. Toν θέλει αποκλειστικά. Δεν τολμάμε να τον πλησιάσουμε, να τον ακουμπήσουμε. Το παιδί φωνάζει. Έρχεται με φόρα. Μας σπρώχνει όλους. «Μπαμπά μου. Μπαμπά μου θέλω. Δικό μου μπαμπά μου». «Nτάξει παιδί μου. Δεν σου είπαμε και τίποτα» σας το ορκίζομαι».

«Εμένα η Μαρίνα μου ζητά συνέχεια κούκλες μωρά, θέλει να είναι η μαμά τους. Στα προηγούμενα παιδιά μου δεν έχω πάρει πολλές κούκλες, εννοείται ότι έπαιρνα πολλά παιχνίδια, αλλά όχι κούκλες, δεν τις αναζητούσαν όπως εγώ… Εγώ θυμάμαι να ζητάω κούκλα, εκείνες που μιλούσαν… Η δίκια μου, η μικρή όλο τέτοια κάνει, δίνει εντολές να φάει, της μιλάει…», έχει πει η περήφανη μαμά.

Η Ελένη Μενεγάκη μοιράζεται συχνά, στιγμές με τα παιδιά της στα social media

Τις προάλλες, ανέβασε ξανά στο Instagram μια selfie φωτογραφία που έβγαλε με τον 21χρονο Άγγελο Λάτσιο.

Σε αυτή, μητέρα και γιος ποζάρουν στον φωτογραφικό φακό με ένα πλατύ χαμόγελο στα πρόσωπά τους. Στη λεζάντα της ανάρτησής της, η παρουσιάστρια έγραψε: «Μαμά και γιος σε κέφια!».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by @elenimenegaki

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ