Γιολάντα Μπαλαούρα: «Ήταν να ταξιδέψω με το τρένο του δυστυχήματος των Τεμπών»

Στον ρόλο της στη σειρά «Ναυάγιο», στο παραλίγο ταξίδι της με το μοιραίο τρένο των Τεμπών, αλλά και στην σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε στο παρελθόν, αναφέρθηκε η ηθοποιός Γιολάντα Μπαλαούρα σε συνέντευξη, που παραχώρησε στην εκπομπή «Ακόμα Δεν Είδες Τίποτα!».

«Μου αρέσει η “Πολυξένη” γιατί είναι μια γυναίκα της εποχής που βιώνει την τοξική σχέση με τον άνδρα της. Εύχομαι στην εποχή μας να υπάρχουν όσο το δυνατόν λιγότερες “Πολυξένες”», είπε αρχικά η ηθοποιός.

Στη συνέχεια αποκάλυψε ότι «ήταν να ταξιδέψω με το τρένο του δυστυχήματος των Τεμπών, αλλά κάτι άλλαξε και ταξίδεψα μια μέρα πριν. Ήμουν συναισθηματικά φορτισμένη με το δυστύχημα στα Τέμπη, όταν ζουσα την σκηνή του ναυαγίου στην σειρά».

Μοιράστηκε, επίσης, ένα αστείο περιστατικό με θαυμάστρια της σειράς. «Έξω μου λένε “ξύπνα, μην κοιμάσαι, ο άνδρας σου έχει κι άλλο παιδί” στην σειρά», είπε η Γιολάντα Μπαλαούρα.

Σε ερώτηση εάν έχει δεχτεί σεξουαλική παρενόχληση, απάντησε πως «ναι» και ανέφερε ότι της συνέβη στα πρώτα της επαγγελματικά βήματα και «είχα χειροδικήσει». «Ένιωσα άβολα σε ερώτηση που σχετιζόταν με την μητρότητα. Είχα νιώσει ενοχές γιατί δεν είχα κάνει παιδί. Ο άνθρωπος δεν θέλει πολλά για να είναι καλά, μόνο αγάπη χρειαζόμαστε», είπε σε άλλο σημείο της συνέντευξης.

Περιέγραψε, δε, και μία ακραία εκδήλωση ενός θαυμαστή της. «Κάποιος ζωγράφιζε με σπρέι στην άσφαλτο το όνομά μου με καρδούλες. Είχα κολακευτεί», είπε η ηθοποιός.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ