Οικονομόπουλος: Θα ήθελα να αποκτήσω οικογένεια – Οι θαυμάστριες και η δημοσιότητα

Ο Νίκος Οικονομόπουλος στη συνέντευξή του στον Νίκο Χατζηνικολάου και στο “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στην προσωπική του ζωή, αλλά και τη σχέση του με τις θαυμάστριες. Όπως αποκάλυψε θα ήθελε σε 10 χρόνια να έχει δημιουργήσει οικογένεια και να έχει αποκτήσει παιδιά.

«Από μικρός πάντα προστάτευα την προσωπική μου ζωή. Ήθελα να ασχολούνται με τη δουλειά μου. Και αυτό είναι ένα πράγμα που θεωρώ πως είναι λάθος. Πρέπει να ζούμε τη ζωή μας φυσιολογικά όπως και αν είναι αυτή. Με τις ιδιαιτερότητές της, με τις δυσκολίες της, τα ωραία της, τα άσχημά της. Αλλά καμιά φορά λες “γιατί να δημοσιοποιώ πράγματα, τα οποία δεν έχουν να κάνουν με τη δουλειά μου;” όταν είσαι “άρρωστος” με τη δουλειά σου, όπως είμαι εγώ» ανέφερε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Έχω ζήσει ακραίες εκφράσεις θαυμασμού, αλλά όχι να σκίζουν μπλούζες και πουκάμισα. Αυτά είναι υπερβολές. Υπάρχουν κάποιες θερμές αντιδράσεις από θαυμάστριες, στο παρελθόν όταν ήμουν και πιο μικρός που βοηθούσε και η ηλικία. Τώρα γίνεται με διαφορετικό τρόπο. Πιο κομψά. Οι εκφράσεις θαυμασμού είναι τα όμορφα της δουλειάς αυτής. Είναι πάντα ευπρόσδεκτες. Αρκεί να μην μας  προσβάλουν» αποκάλυψε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Νίκος Οικονομόπουλος: Πως φαντάζεται τη ζωή του σε 10 χρόνια

Στην ερώτηση για το πως φαντάζεται τη ζωή του σε 10 χρόνια ο Νίκος Οικονομόπουλος απάντησε αμέσως «πατέρας». «Πατέρα με φαντάζομαι. Αυτό σκέφτηκα πρώτο. Δεν μπορούσα να σκεφτώ κάτι άλλο. Θέλω πάρα πολύ να αποκτήσω δική μου οικογένεια, γιατί είναι και η σύντροφος και τα παιδιά. Εύχομαι να συμβεί» ανέφερε ο  αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

Οικονομόπουλος: Πώς θα ήθελε να είναι η ιδανική σύντροφος

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στα χαρακτηριστικά που θα ήθελε να έχει η σύντροφός του.

«Πρώτα από όλα πρέπει να έχει προσωπικότητα. Δεν μπορώ να είμαι δίπλα σε έναν άνθρωπο, είτε φίλο είτε σύντροφο, που να μην έχει προσωπικότητα, που να μην έχει χαρακτήρα. Με ενδιαφέρει πάρα πολύ αυτό πρωτίστως. Σίγουρα κοιτάς και την εμφάνιση, δεν το συζητώ. Αλλά αυτό είναι και υποκειμενικό. Είναι διαφορετικά για κάθε άνθρωπο. Και φυσικά να με εκτιμάει» ανέφερε ο αγαπημένος λαϊκός τραγουδιστής.

«Εμείς οι καλλιτέχνες έχουμε φοβερές ανασφάλειες, οι οποίες πηγάζουν από τη δουλειά μας. Δεν είμαστε σίγουροι αν οι άνθρωποι που μας πλησιάζουν, μας αγαπάνε πραγματικά. Δεν γνωρίζουμε έστω αν μας συμπαθούν. Έχω βγει με θαυμάστρια. Υπάρχουν και θαυμάστριες με δυνατές και έντονες προσωπικότητες» ανέφερε ο Νίκος Οικονομόπουλος

Και κατέληξε: «Θέλω πολύ να κάνω οικογένεια. Θέλω να δώσω αυτά τα οποία εγώ δεν εισέπραξα ως παιδί»

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ