Οικονομόπουλος: Το όνειρο πριν μπει στο Dream Show και ο θάνατος που τον σημάδεψε

Ο Νίκος Οικονομόπουλος μιλώντας στο “Ενώπιος Ενωπίω”, αναφέρθηκε στο ξεκίνημα της καριέρας του και στη συμμετοχή στο Dream Show.

“Είμαι ροκ λαϊκός τραγουδιστής” σχολίασε. Όπως είπε ο τραγουδιστής όταν ήταν 14 ετών έκανε τρύπες στα αυτιά του, ενώ στα 17 έβαψε ξανθά τα μαλλιά του. Δεν δίστασε να παραδεχθεί ότι λόγω του μαλλιού του ξεχώρισε αρχικά στο Dream Show.

Οικονομόπουλος: Το όνειρο πριν μπει στο Dream Show

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε και στο Dream Show, αποκαλύπτοντας ότι δήλωσε συμμετοχή λόγω ενός ονείρου.

«To Dream Show μου έδωσε ευκαιρίες. Και εκείνα τα χρόνια ήταν πιο εύκολα τα πράγματα. Ήταν ένα περίεργο πράγμα αυτό που συνέβη τότε. Όλοι μου οι φίλοι μού έλεγαν “γιατί δεν πας σε ένα talent show” και εγώ τους έλεγα “δεν θέλω ρε παιδιά. Κάποιος θα με δει αφού τραγουδάω καλά”. Ένα βράδυ βλέπω στον ύπνο μου είμαι μέσα στο παιχνίδι αυτό και ότι το κερδίζω. Ξυπνώντας το  πρωί ανοίγω την τηλεόραση και βλέπω να παίζει το τρέιλερ και πήρα τηλέφωνο. Ήταν γραφτό» αποκάλυψε ο γνωστός τραγουδιστής.

«Στο ύπνο μου είδα ακριβώς τον ίδιο καναπέ που ήταν μέσα στο παιχνίδι. Επίσης είδα ότι μπήκα πρώτος μέσα στο σπίτι και ότι βγήκα τελευταίος. Όταν ξεκίνησε το παιχνίδι, έτρεξα για να μπω πρώτος μέσα στο σπίτι για να κρατήσω τον μύθο αυτόν που είχα στο μυαλό μου. Το γούρι. Και βγήκα και τελευταίος. Τα πράγματα έγιναν ακριβώς όπως τα είχα ονειρευτεί. Ότι ονειρεύτηκα, συνέβη. Ήταν μοίρα» κατέληξε ο Νίκος Οικονομόπουλος.

Οικονομόπουλος: Ο θάνατος που τον σημάδεψε

Ο Νίκος Οικονομόπουλος αναφέρθηκε στον θάνατο του παππού του το 2006 όταν ξεκινούσε την καριέρα του στη δισκογραφία.

«Ο αγαπημένος μου παππούς έφυγε από τη ζωή το 2006 όταν ξεκίνησε η καριέρα μου στη δισκογραφία. Απίστευτο. Λες και μου έδωσε την ευχή του. Ο παππούς μου πρόλαβε να με δει να τραγουδάω αλλά όχι στον βαθμό που είμαι τώρα. Ο παππούς και η γιαγιά μου με μεγάλωσαν. Τους είμαι ευγνώμων» εξομολογήθηκε ο γνωστός τραγουδιστής.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ