Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδα

Μια τρομοκρατική επίθεση στον Λευκό Οίκο, η απαγωγή του Αμερικανού προέδρου, μια πτήση με επιβάτες που πιστεύουν ότι θα πεθάνουν και δύο γυναίκες στο χώρο των επιχειρήσεων είναι οι πρωταγωνιστές των ταινιών που κάνουν πρεμιέρα σήμερα.

Ο Όλυμπος έπεσε

Οι Αμερικανοί κάνουν ταινία το μεγαλύτερο φόβο τους: την επίθεση στον λευκό Οίκο. Ο Πρόεδρος πέφτει θύμα απαγωγής και ένας πρώην πράκτορας που είναι εγκλωβισμένος μέσα στο κτίριο προσπαθεί απεγνωσμένα να τον σώσει.

Πρωταγωνιστούν: Τζεράρντ Μπάτλερ, Άαρον Έκχαρτ και Μόργκαν Φρίμαν

 

Δεν κρατιέμαι

Η πτήση ξεκινάει με προορισμό το Μεξικό και όλα είναι καλά μέχρι τη στιγμή, που το αεροσκάφος παρουσιάζει προβλήματα και οι επιβάτες έρχονται αντιμέτωποι με την ιδέα ότι μπορεί να πεθάνουν.  Το πλήρωμα αναλαμβάνει να τους κάνει να ξεχαστούν. Η ταινία φέρει την υπογραφή Πέτρο Αλμοδοβάρ.

Πρωταγωνιστούν: Αντόνιο Μπαντέρας, Πενέλοπε Κρουζ

 

Passion

O Μπράιαν Ντε Πάλμα μέσα από την ταινία διηγείται την ιστορία δύναμης και εξουσίας δύο γυναικών στον κόσμο των επιχειρήσεων. Η Κριστίν έχει όλα όσα πρέπει να έχει μια γυναίκα για να επιβιώσει σε αυτό τον κόσμο. Η Ιζαμπελ, η βοηθός της, έχει νέες ιδέες, που η Κριστίν παρουσιάζει σαν δικές της.Ο πόλεμος, όμως, θα ξεκινήσει όταν η Ίζαμπελ θα κοιμηθεί με έναν εραστή της Κριστίν! Μια δολοφονία και μια πρόσκληση συνθέτουν το παζλ.

Πρωταγωνιστούν: Ρέιτσελ Μακ Άνταμς, Νούμι Ράπας

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ