Οι ταινίες της εβδομάδας

Οι ταινίες της εβδομάδας

 

 

Η περίπολος

Δύο αστυνομικοί δένονται με μια ισχυρή φιλία, καθώς περιπολούν τους πιο σκοτεινούς δρόμους τους Λος Άντζελες. Μέσα από τις κάμερες των αστυνομικών, των δρόμων και των πολιτών ξετυλίγονται όσα διαδαματίζονται. Μια ταινία δράσης για την φιλία και την γενναιότητα.

Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζιλενχάαλ, Μάικ Πένια, Άννα Κέντρικ και Ναταλί Μαρτίνεζ).

 

 

Απαγωγή

Ένας ληστής αποφυλακίζεται ύστερα από οκτώ χρόνια. Η αστυνομία, όμως, πιστεύει ότι κάπου έχει κρύψει τα χρήματα από την τελευταία ληστεία. Το ίδιο πιστεύει και ο πρώην συνεργάτης του. Η μόνη λύση για να το αποκαλύψει είναι να του απαγάγει την κόρη του, την Άλισον. Ο ληστής θα σχεδιάσει ακόμα μια ληστεία, ώστε να βρει τα λύτρα της απαγωγής.

Πρωταγωνιστούν οι Νίκολας Κέιτζ, Ντάνι Χιούστον, Τζος Λούκας και Μάλιν Άκερμαν.

 

 

Ακάλυπτος

Πρεμιέρα κάνει σήμερα και η ελληνική κωμωδία “Ακάλυπτος” βασισμένο στο βιβλίο του Λευτέρη Καπώνη “Και οι παντρεμένοι έχουν ψυχή”.

Ο ήρωας Ακάλυπτος συνεχίζει τη ζωή του, χωρίς να τον αγγίζει η κρίση. Λατρεύει τη σύζυγό του, έχει αδυναμία στις γυναίκες και δεν μπορεί χωρίς τον κολλητό του φίλο, τον Μάκη ή αλλιώς “Τίγρη”. Την ώρα, όμως, που ετοιμάζει το μεγάλο κόλπο, όλα ανατρέπονται…

Πρωταγωνιστούν: Πέτρος Φιλιππίδης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Κατερίνα Λέχου, Βασιλική Ανδρίτσου, Τζένη Θεωνά, Αθηνά Μαξίμου, Θανάσης Βισκαδουράκης, Κώστας Βουτσάς, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αντώνης Λουδάρος κ.α

 

Tad ο χαμένος εξερευνητής

Ένας απλός άνθρωπος, ονειρεύτεται να γίνει ήρωας. Το όνειρό του θα πραγματοποιηθεί και θα γνωρίσει μεγάλες δόξες. Η ταινία κινουμένων σχεδίων είναι ισπανικής παραγωγής.

 

Σαββατοκύριακο στο Hyde Park

Ο πρόεδρος Ρούσβελτ και η σύζυγός του Έλενορ, φιλοξενούν στο σπίτι τους τον βασιλιά και τη βασίλισσα της Αγγλίας. Το σπιτι βρίσκεται κοντά στον πόταμό Χάντσον, στην πόλη Hyde Park. Ο λόγος της επέσκεψης του βασιλικού ζεύγους στην Αμερική έχει το σκοπό της: θέλουν να ζητήσουν τη βοήθεια του προέδρου για να αντιμετωπίσουν έναν πιθανό πόλεμο με τη Γερμανία. Οι διεθνείς σχέσεις, όμως, περνούν μέσα από την πολύπλοκη ζωή του προέδρου και θα κάνουν εκείνο το σαββατοκύρικο αξέχαστο.

Πρωταγωνιστούν: Μπιλ Μάρει, Λάρα Λίνει, Σάμιουελ Γουσέτ, Ολίβια Κόλμαν.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ