Οι “προάγγελοι” των Όσκαρ είναι εδώ – ΒΙΝΤΕΟ

Χαμόγελα, λάμψη και αστέρια του Χόλιγουντ να αστράφτουν από τα φλας των φωτογράφων. Το κόκκινο χαλί πλημμύρισε από τους συντελεστές του λαμπερού χώρου του θεάματος για τα βραβεία του σωματείου Αμερικανών Παραγωγών.

Ο μεγάλος νικητής της βραδιάς, το Shape Of Water, το υδάτινο παραμύθι του Γκιγιέρμο Ντελ Τόρο. Η ιστορία αγάπης μεταξύ μιας ονειροπόλας κωφάλαλης και ενός περίεργου αμφίβιου πλάσματος που ξεκίνησε την θριαμβευτική της πορεία με το Χρυσό Λέοντα του Φεστιβάλ Βενετίας, κατέκτησε δυο Χρυσές Σφαίρες και βάζει πλώρη για τα Όσκαρ.

Το συγκινητικό «Coco» επηρεασμένο από τη μεξικανική παράδοση κέρδισε το βραβείο καλύτερης ταινίας κινουμένων σχεδίων… Καλύτερο ντοκιμαντέρ το Jane του Μπρετ Μόργκεν που αφηγείται τη ζωή και το έργο της ανθρωπολόγου Τζέιν Γκούντολ.

Στις τηλεοπτικές κατηγορίες, καλύτερη δραματική σειρά το «The Handmaid’s Tale» και τα όσα συμβαίνουν όταν μια θεοκρατική στρατιωτική δικτατορία ελέγχει πλέον τις ΗΠΑ… Ενώ η «Υπέροχη κυρία Μάιζελ» και οι περιπέτειες μιας νεαρής Νεουρκέζας στον ανδροκρατούμενο κόσμο του 1958 επικράτησε στην κατηγορία καλύτερης κωμικής σειράς.

Το μόνο που απομένει τώρα είναι να δούμε αν οι προτιμήσεις του Σωματείου θα ταυτιστούν με το Όσκαρ όπως έχει συμβεί μέχρι τώρα 19 φορές μέσα στα 28 χρόνια του θεσμού. 

Πηγή ρεπορτάζ: ΑΝΤ1

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ