Οι αγαπημένες πόλεις του Χόλιγουντ

Οι αγαπημένες πόλεις του Χόλιγουντ

Οι Χολιγουντιανοί αστέρες επισκέπτονται συχνά τα ελληνικά νησιά για να απολαύσουν τον ήλιο, τα καταγάλανα νερά και τη φιλοξενία μας, δίνοντας την ευκαιρία στους ντόπιους και τους τουρίστες να τους δουν από κοντά και να πάρουν μία μικρή γεύση από τη ζωή και τις συνήθειές τους.

Τα «στέκια» τους όμως, βρίσκονται κυρίως στην Ευρώπη και τις ΗΠΑ, σε πόλεις που δραστηριοποιούνται επαγγελματικά.

Λος Άντζελες, Καλιφόρνια

Αρκετοί είναι οι ηθοποιοί έχουν επιλέξει να μείνουν μόνιμα στο Λος Άντζελες. Ο Τομ Κρουζ, ο Μπεν Στίλερ, ο Κέβιν Μπέικον και η Τζένιφερ Άνιστον βρίσκονται στη λίστα με τους μόνιμους κατοίκους, περιγράφοντας το κλίμα της πόλης ως «υπέροχο».

Νέα Υόρκη

Τα παρωνύμια Μεγάλο Μήλο και η «πόλη που δεν κοιμάται ποτέ» τα έχει κερδίσει με το σπαθί της, καθώς έχει καταφέρει όλος ο κόσμος να μιλά για το πολυπόθητο μίγμα των 20 εκατομμυρίων ανθρώπων που ζουν στη Νέα Υόρκη. Από την περιοχή της Γουόλ Στριτ έως το Σέντραλ Παρκ μπορεί κανείς να εντοπίσει ηθοποιούς και άλλους αστέρες παντού, συμπεριλαμβανομένων του Γούντι Άλεν, της Γιόκο Όνο, του Ρόμπερτ Ντε Νίρο, του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και της Μαντόνα.

Λας Βέγκας, Νεβάδα

Αν κάποιος επισκεφθεί την… αμαρτωλή πόλη είτε για κάποιο θέαμα είτε για τα φαντασμαγορικά καζίνο, είναι σχεδόν σίγουρο ότι θα αντικρύσει τον Νίκολας Κέιτζ, την Ντέμπορα Ρέινολντς και την Γκλάντις Νάιτ, που ζουν εκεί.

Μαϊάμι, Φλόριντα

Στην «αμερικανική Ριβιέρα» μπορεί να εντοπίσει κανείς πολλούς διάσημους, όπως ο Ρίκι Μάρτιν, Ενρίκε Ιγκλέσιας, Γκλόρια Εστεφάν, Μίκι Ρουρκ, Σον Κομπς και τον παίκτη του μπέιζμπολ, Αλεξ Ροντρίγκεζ.

Βανκούβερ, Καναδάς

Το Βανκούβερ είναι γνωστό ως ο «χολιγουντιανός Βορράς» και αποτελεί τη δεύτερη – μετά το Λος Άντζελες – διασημότερη πόλη για την παραγωγή τηλεοπτικών ταινιών. Η καναδική πόλη αποτελεί το μόνιμο ή το προσωρινό σπίτι γνωστών ηθοποιών, όπως της Ρενέ Ζελβέγκερ, του Χιου Τζάκμαν, του Μπεν Αφλεκ, της Χάλι Μπέρι, του Ρόμπερτ Πάτινσον και της Πάμελα Άντερσον.

Πηγή: Ελεύθερος Τύπος

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ