Οι 7 εναλλακτικοί τρόποι για να φορέσετε το τζιν σας σε βραδινή έξοδο

Αν υπάρχει ένα κομμάτι στο οποίο αξίζει να επενδύσουμε όλες, τότε αυτό είναι δίχως αμφιβολία το denim παντελόνι. Το λατρεύουμε! Φοράμε το τζιν με τα πάντα και πάντα. Το basic ρούχο στο οποίο ορκίζεται όλος ο πλανήτης, αυτή τη φορά θα φορεθεί το βράδυ, και πιστέψτε μας, θα κάνει πάταγο!

τζιν
Instagram @veronicaferraro

Με ένα statement σακάκι: so chic και elegant. Καλύτερο και από κοστούμι. Το casual τζιν δίνει μια χαλαρότητα στο αυστηρό blazer και μαζί συνθέτουν τον πιο updated και ανεπιτήδευτο συνδυασμό.

Instagram @violeta_mangrinyan

Με παγιέτες: φυσικά. Επιλέξτε ένα τοπ ή jacket με έντονες παγιέτες και ψηλοτάκουνες γόβες σε χρώμα με έμπνευση από τη disco εποχή. Θέλετε να το πάτε ένα βήμα παρακάτω; Κάντε υπερβολικά μαλλιά, άφρο ή super κατσαρά.

Instagram @camillacoelho

Σκίστε τα jeans: ή αγοράστε ένα έτοιμο. Όπως και να έχει, μην επιλέξετε το κλασικό σκισμένο στα γόνατα αλλά ένα με cut outs σε πιο ενδιαφέροντα σημεία. Κι αν έχει και στολίδια, θα είστε η απόλυτη party queen.

Instagram @tamara

Ποντάρετε στον κορσέ: το hot item της σεζόν. Ετοιμάζεστε για καφέ; Συνδυάστε το με ένα πουκάμισο από κάτω. Το mood απαιτεί ποτό; Φορέστε έναν στενό κορσέ και θα μας θυμηθείτε. Ωστόσο επειδή ένα υπερβολικά στενό μπλουζάκι θεωρείται ξεπερασμένο με ένα επίσης στενό bottom, τα baggy ή τα wide leg jeans θα σας σώσουν.

Instagram @emilysindlev

Jeans με χρώμα: κι από πάνω μπότες. Κάτι διαφορετικό με πιο άγρια διάθεση. Για το βράδυ φορέστε μπότες με λεπτό τακούνι.

Instagram @emilysindlev

Total denim: και αν μη τι άλλο σε κοστούμι. Η πιο ενημερωμένη στιλιστικά επιλογή, με αέρα φρέσκο και περίσσιο στυλ.

Instagram @tamara

Και για τους κλασικούς τύπους…

Baggy jeans με λευκό φανελάκι και ψηλοτάκουνα: το statement τζιν δεν έχει να αποδείξει τίποτα και αναδεικνύεται τέλεια μέσα από την απλότητά του.

Πηγή: instyle.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ