Ο Τζάστιν Μπίμπερ έβαλε τους followers να του βρουν ένα όμορφο κορίτσι και… – ΦΩΤΟ

Ο Τζάστιν Μπίμπερ κατάφερε να κάνει τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης να παραμιλούν, εξαιτίας μιας φωτογραφίας ενός πολύ όμορφου κοριτσιού που δημοσίευσε στο Instagram. Συγκεκριμένα, ο νεαρός τραγουδιστής δημοσίευσε την φωτογραφία του κοριτσιού στον λογαριασμό του, γράφοντας χαρακτηριστικά: « Θεέ μου ποιο είναι αυτό το κορίτσι;».

Η κοπέλα που μοιάζει πολύ με το διεθνές τοπ μοντελ, Ιρίνα Σάικ, προκάλεσε φρενίτιδα στους εκατομμύρια followers που ξεκίνησαν το “ανθρωποκυνηγητό” στο διαδίκτυο για να την εντοπίσουν και δεκάδες μέσα αναπαρήγαγαν την είδηση προκειμένου να εντοπιστεί η εντυπωσιακή μελαχρινή.

Για μερικές ώρες, το άγνωστο αυτό κορίτσι ήταν η πιο περιζήτητη γυναίκα του ίντερνετ. Εκατοντάδες χιλιάδες μηνύματα γέμισαν το Instagram του Μπίμπερ, κάποιες  θαυμάστριές του προσπαθούσαν μάλιστα να τον πείσουν πως το πρόσωπο που αναζητούσε ήταν φίλη τους, ενώ κάποιες άλλες έφθασαν στο σημείο να ισχυρίζονται πως ήταν αυτές.   

Όπως αναμενόταν, όταν αναθέτεις τέτοια αποστολή σε 47 εκατομμύρια ανθρώπους, τίποτα δεν μπορεί να μείνει κρυφό για πολύ. Μετά από λίγο άρχισαν να εμφανίζονται και άλλες φωτογραφίες του κοριτσιού και μέχρι το απόγευμα, το μυστήριο είχε λυθεί.  Όπως όλα δείχνουν το κορίτσι ονομάζεται Σίντι Κίμπερλι και έχει λογαριασμό στο Instagram. Mετά την αποκάλυψη, οι followers της αυξάνoνται συνεχώς και οι φωτογραφίες της έχουν αρχίσει να κυκλοφορούν σε όλο το διαδίκτυο.

Όπως ήταν λογικό, όλη αυτή η φασαρία έφτασε και στην ίδια. Πριν από λίγες ώρες, η κοπέλα σχολίασε πως δεν ξέρει πως να το διαχειριστεί όλο αυτό και έσπευσε να ξεκαθαρίσει πως δεν έχει Twitter και πως διατηρεί μόνο λογαριασμό στο Instagram και μια σελίδα στο tumblr. Όλα τα άλλα προφίλ που έκτοτε έχουν εμφανιστεί είναι ψεύτικα.

Τα νέα δεν είναι βέβαιο πως έχουν φτάσει στον  Μπίμπερ καθώς ο ίδιος δεν έχει σχολιάσει κάτι νεότερο. 

 

Δείτε τις φώτο εδώ:

 

Πηγή: mirror.co.uk

Διαβάστε επίσης:

 Η Κατερίνα Στικούδη χωρίς ίχνος μακιγιάζ – ΦΩΤΟ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ