Ο Sam Asghari «έσπασε» τη σιωπή του μετά την αίτηση διαζυγίου

Ο Sam Asghari έσπασε τη σιωπή του μετά την είδηση ​​του διαζυγίου του με την ποπ σταρ, Μπρίτνεϊ Σπίαρς. «Έπειτα από 6 χρόνια αγάπης και αφοσίωσης ο ένας στον άλλον, η γυναίκα μου και εγώ αποφασίσαμε να τελειώσουμε το κοινό μας ταξίδι», έγραψε ο σταρ του «Family Business» μέσω Instagram Story την Πέμπτη (17/8).

Μπρίτνεϊ Σπίαρς: Όλα τα σημάδια ότι ο γάμος της ήταν καταδικασμένος

«Θα κρατήσουμε την αγάπη και τον σεβασμό που έχουμε ο ένας για τον άλλον και της εύχομαι τα καλύτερα πάντα» και πρόσθεσε «shit happens…».

Ο Asghari σημείωσε ότι «το να ζητάς ιδιωτικότητα φαίνεται γελοίο», επομένως ζητά «όλοι, συμπεριλαμβανομένων των μέσων ενημέρωσης, να είναι ευγενικοί και στοχαστικοί».

Ο Asghari υπέβαλε αίτηση διαζυγίου από την τραγουδίστρια την Τετάρτη (16/8) λίγες ώρες αφότου η Page Six επιβεβαίωσε ότι το ζευγάρι αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα ύστερα από έναν χρόνο γάμου. Το TMZ ανέφερε στις 16 Αυγούστου ότι “υπήρχε πρόβλημα στον παράδεισο” για το αποξενωμένο ζευγάρι έπειτα από φήμες για απιστία – υποτίθεται από την πλευρά της Μπρίτνεϊ Σπίαρς.

Οι πηγές ισχυρίστηκαν ότι ο Asghari, 29 ετών, αντιμετώπισε την 41χρονη τραγουδίστρια, σχετικά με τους ισχυρισμούς για απιστία μια εβδομάδα πριν, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς και ο ηθοποιός να φύγει από το κοινό τους σπίτι.

«Η Μπρίτνεϊ και ο Σαμ υπέγραψαν ένα προγαμιαίο συμβόλαιο υπέρ της», είπε ένας γνώστης του θέματος το περασμένο καλοκαίρι. «Τα χρήματα που κέρδισε πριν από τον γάμο προστατεύονται». Ωστόσο, το TMZ ανέφερε ότι η ποπ σταρ πιθανότατα θα κόψει μια επιταγή στον πρώην της.

Οι φήμες ότι ο Asghari και η Spears ήταν στα χωρίσματα εμφανίστηκαν πριν από την πρώτη επέτειο του γάμου τους, όταν το TMZ κυκλοφόρησε ένα ντοκιμαντέρ για τη ζωή της hitmaker τον Μάιο.

Οι Σπίαρς και Asghari ανακοίνωσαν ότι αρραβωνιάστηκαν έπειτα από πέντε χρόνια σχέσης τον Σεπτέμβριο του 2021. Η τραγουδίστρια του «Hold Me Closer» ήταν επίσης στο παρελθόν παντρεμένη με τον Τζέισον Αλεξάντερ  για 55 ώρες το 2004. Στη συνέχεια παντρεύτηκε τον Κέβιν Φεντερλάιν αργότερα εκείνο το έτος, ωστόσο, το χώρισαν το 2007. Η Μπρίτνεϊ Σπίαρς και ο Φέντερλάιν Federline έχουν δύο γιους: τον Sean, 17 ετών, και τον Jayden, 16 ετών.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ