Ο Πάνος Μουζουράκης απάντησε στις φήμες περί χωρισμού

Ο Πάνος Μουζουράκης, κόντρα στις φήμες περί χωρισμού, δηλώνει στη Realnews ότι όχι μόνο δεν χώρισε από την Τζίνα Βαρελά, αλλά και πως σε λίγες ημέρες «πετάει» κοντά της.

Της ΝΙΚΗΣ ΚΩΤΣΟΥ

Μετά την πολύμηνη παραμονή του στην Ελλάδα, λόγω των γυρισμάτων και των live του «The voice» στον ΣΚΑΪ, ο Πάνος Μουζουράκης πηγαίνει να βρει την αγαπημένη του, Τζίνα Βαρελά, με την οποία, παρά τα όσα γράφτηκαν πρόσφατα, δεν χώρισε ποτέ.

«Με την Τζίνα δεν έχουμε χωρίσει και σε λίγες ημέρες θα ταξιδέψω στην Αμερική», λέει ο ίδιος στη Realnews διαψεύδοντας τα κακοπροαίρετα δημοσιεύματα.

Η όμορφη ηθοποιός, που εδώ και περίπου τρία χρόνια βρίσκεται στο πλευρό του, είχε έρθει στην Ελλάδα στην αρχή της σεζόν, αλλά τα μέτρα για την COVID-19 και η πράσινη κάρτα δεν της επέτρεψαν να μείνει όλο το διάστημα δίπλα στον αγαπημένο της.

Αφού, λοιπόν, ο Π. Μουζουράκης ολοκλήρωσε όλες τις επαγγελματικές εκκρεμότητες, έκλεισε εισιτήριο και «πετάει» για Λος Αντζελες. Εκεί σίγουρα θα απολαύσει αρκετές στιγμές χαλάρωσης με την αγαπημένη του, θα επισκεφθεί τους φίλους του, ενώ θα έχει τα μάτια και τα αυτιά του ανοιχτά για πιθανές συμμετοχές του σε διεθνείς παραγωγές.

Από την Ελβετία στο Χόλιγουντ ο Πάνος Μουζουράκης

Πρόσφατα, την Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου, ο δημοφιλής καλλιτέχνης βίωσε μία από τις πιο συγκινητικές στιγμές της καλλιτεχνικής του πορείας και, μάλιστα, αυτό συνέβη στη γενέτειρά του. Συγκεκριμένα, το Κέντρο Πολιτισμού Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας και η Διεύθυνση Πολιτισμού και Τουρισμού του δήμου Θεσσαλονίκης παρουσίασαν τον ταλαντούχο δημιουργό και ερμηνευτή να συμπράττει με τη Συμφωνική Ορχήστρα του δήμου Θεσσαλονίκης, υπό τη διεύθυνση της αρχιμουσικού Safira Antzus Ramos.

Η εορταστική συναυλία με τίτλο «Με επίσημο ένδυμα» μεταδόθηκε μαγνητοσκοπημένη από την ΕΡΤ3 την Παρασκευή 31 Δεκεμβρίου στη 1:00 μετά τα μεσάνυχτα. Ο Αθανάσιος Κολαλάς, που σκηνοθέτησε και υπέγραψε καλλιτεχνικά τη βραδιά, ένωσε τις μουσικές τελείες που σημάδεψαν και δημιούργησαν τον Θεσσαλονικιό καλλιτέχνη Π. Μουζουράκη και συνέθεσε το καλλιτεχνικό του προφίλ, ακολουθώντας την πορεία του από την Ελβετία στη Θεσσαλονίκη, στην Αθήνα, αλλά και στο Χόλιγουντ.

Παράληλλα, ο Π. Μουζουράκης είχε την ευκαιρία να περάσει χρόνο στην αγκαλιά της πολυαγαπημένης του μητέρας και των δύο του αδελφών, που του είχαν λείψει, αφού μένουν μόνιμα στη Θεσσαλονίκη. Η θαλπωρή του σπιτιού του είναι πάντα μοναδική για εκείνον και την απόλαυσε στον μέγιστο βαθμό.

Σε παλαιότερη συνέντευξή του στην «R», ο Π. Μουζουράκης είχε εκφράσει την επιθυμία για τη δημιουργία οικογένειας. Για να δούμε αν το 2022 θα είναι η χρονιά που θα τον οδηγήσει σε νέες… πίστες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ