Ο Νίκος Πορτοκάλογλου στο στούντιο του Realfm 97,8

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου βρέθηκε στο στούντιο του Realfm 97,8 και μίλησε για όλα στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

«Παρουσιάζω τα τραγούδια μου με συμφωνική ορχήστρα και με την ηλεκτρική μου μπάντα. Διάλεξα τραγούδια από όλη τη διαδρομή μου, δεν είναι με χρονολογική σειρά» είπε αρχικά για τις συναυλίες στο Μέγαρο Μουσικής.

Έχεις συνηθίσει να παίζεις σε χώρους τύπου μπουάτ, επισήμανε ο Νίκος Χατζηνικολάου για να απαντήσει ο Νίκος Πορτοκάλογλου: «Είμαι παντός καιρού! Μου αρέσουν όλοι οι χώροι. Πρέπει να ξέρεις τι θα παρουσιάσεις σε κάθε χώρο. Θα είμαστε καμιά εκατοστή άνθρωποι πάνω στη σκηνή κάτι που ταιριάζει στο χώρο του Μεγάρου. Ο κόσμος θερμαίνει την αίθουσα και τραγουδά μαζί μας».

«Έχω 7 χρόνια να βγάλω δίσκο και επιτέλους θα γίνει. Κατάφερα να ολοκληρώσω τον δίσκο και στο τέλος του μήνα θα βγει το πρώτο τραγούδι» ανέφερε ο αγαπημένος τραγουδιστής.

«Η εκπομπή “Μουσικό Κουτί” σταματά, κλείνει ο κύκλος τηλεόραση για μένα. Ήταν αναπάντεχο, όταν ξεκινήσαμε πριν από 4 χρόνια σκεφτόμουν ότι ήταν ένα ωραίο πείραμα» σημείωσε.

«Σκεφτόμουν να φύγω από τη χώρα»

«Αν το τραγούδι είναι κολλημένο σε μια εποχή δεν έχει περιθώριο να είναι ζωντανό σήμερα. Αυτός είναι και ο λόγος που κάποια τραγούδια ξεχωρίζουν και κάποια χάνονται στο χρόνο. Το τραγούδι “Τα καράβια μου καίω” κυκλοφόρησε το ’93, γραμμένο σε μια εποχή προσωπικής κρίσης που σκεφτόμουν να αλλάξω επάγγελμα και να φύγω από τη χώρα με παρότρυνε να μείνω εδώ. Την εποχή της κρίσης αυτό το τραγούδι πήρε άλλο νόημα για τους νέους που σκέφτονταν να φύγουν από τη χώρα» εξομολογήθηκε.

«Τώρα πια αισθάνομαι πραγματικά ελεύθερος να κάνω ό,τι μου κατέβει»

«Μετά από χρόνια στη δουλειά, θέλω και μπορώ να κάνω αυτό που μου λέει η ψυχή μου. Να μην κάνω συμβιβασμούς. Τώρα πια αισθάνομαι πραγματικά ελεύθερος να κάνω ό,τι μου κατέβει, να πειραματιστώ, να κάνω όσα μου αρέσει» εξομολογήθηκε.

Πορτοκάλογλου

«Άκουσα μία φορά το τραγούδι της Σάττι, με μπέρδεψε λίγο»

«Άκουσα μία φορά το τραγούδι, δεν έχω άποψη ακόμα. Ας μείνει και κάποιος που δεν θα σχολιάσει το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι. Το γεγονός ότι γίνεται τόση πολλή κουβέντα είναι θετικό» σχολίασε για το τραγούδι της Μαρίνας Σάττι για την Eurovision. «Την παρακολουθώ από το ξεκίνημά της και κάνει ενδιαφέροντα πράγματα. Το άκουσα μια φορά, με μπέρδεψε λίγο, δεν έχω καθαρή άποψη, θέλω να το ξανακούσω. Έχει πολύ καλό αντίκτυπο το τραγούδι στο εξωτερικό, για εκεί γράφτηκε» πρόσθεσε.

«Μου φαινόταν πάντα ένα γραφικό πανηγυράκι, που το έβλεπα καμία φορά ευχάριστα. Δεν αισθάνομαι ότι έχω θέση εγώ εκεί πέρα. Δεν το σκέφτηκα ποτέ» απάντησε όταν ερωτήθηκε αν θα σκεφτόταν ποτέ να πάει με ένα τραγούδι στην Eurovision.

«Έχω τραγούδια που δεν έγιναν γνωστά. Ίσως κάνω επανεκτελέσεις τους, είναι κάτι που με τρώει» επεσήμανε.

«Η εγγονή μου είναι πολύ αστείο μούτρο. Πέφτει πολύ γέλιο» είπε για τον ερχομό της εγγονής του.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ