Ο Μέμος Μπεγνής μιλά για το γκέι φιλί που έδωσε στην Κύπρο

Ο Μέμος Μπεγνής μίλησε στην εκπομπή “Μega Καλημέρα” για την παιδική παράσταση στην οποία συνεργάζεται με τη Ναταλία Δραγούμη, τα ριάλιτι, καθώς για το γκέι φιλί που έδωσε στην κυπριακή σειρά «Το μυστικό της πεταλούδας» που συμμετείχε.

“Είναι το πρώτο γκέι φιλί στην Κύπρο. Ήταν ωραίο γιατί σαν κοινωνία πρέπει λίγο να ανοίξουμε τα μυαλά μας γιατί έχει υπάρχει και αυτό το κομμάτι στη ζωή μας και πρέπει να το ξέρουμε και να το δεχθούμε και να το αγκαλιάσουμε. Το παράδοξο που συνέβη με το γκέι φιλί είναι ότι δεν έλαβα ούτε ένα αρνητικό μήνυμα” είπε.

Όταν ρωτήθηκε αν του ήταν δύσκολο, απάντησε: “Γιατί να είναι δύσκολο το φιλί; Καθόλου δύσκολο. Και πολύ ευχάριστο ήταν”.

“Το να είναι ένας άνθρωπος γκέι δεν σημαίνει ότι το επιλέγει, έχει αποφασίσει η φύση για αυτόν” ανέφερε ο Μέμος Μπεγνής.

Ο ηθοποιός αποκάλυψε επίσης ότι λόγω ένα μικρού προβλήματος υγείας που αντιμετώπισε έπρεπε να τρώει ανάλατα φαγητά και έτσι όχι μόνο έμαθε να μαγειρεύει αλλά και έχασε 10 κιλά.

Τι είπε ο Μέμος Μπεγνής για τα ριάλιτι

Σχετικά με τα ριάλιτι στην τηλεόραση εξέφρασε την αντίθεσή του. “Είμαι κάθετα κατά των ριάλιτι. Δεν πάνε και πολύ καλά φέτος, πολύ χαίρομαι” είπε.

Τέλος για τις παιδικές παραστάσεις που κάνει, σημείωσε:  “Τα παιδιά είναι δύσκολοι θεατές, είπε, γιατί έχουν άποψη και μάλιστα τη λένε ανοιχτά και… δυνατά. «Το τι γιουχάρισμα τρώω που είμαι ο κακός της υπόθεσης…”

«”Δεν με έχουν γιουχάρει ποτέ, φέτος με γιούχαραν” συμπλήρωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ