Ο Jay-Z και η Beyoncé αγοράζουν το πιο ακριβό σπίτι που έγινε ποτέ στην Καλιφόρνια για 200 εκατομμύρια δολάρια

Η Beyoncé και ο Jay-Z φέρονται να ξόδεψαν 200 εκατομμύρια δολάρια για μια όαση στο Μαλιμπού που σχεδιάστηκε από τον ίδιο αρχιτέκτονα που φτιάχνει το σπίτι του Kanye West μπροστά στον ωκεανό.

Μπιγιόνσε: Οι ΦΩΤΟ με το βινίλ φόρεμα που “άναψαν” φωτιές

Αυτή η τιμή το καθιστά το πιο ακριβό σπίτι που έχει πουληθεί ποτέ στην Καλιφόρνια. Ωστόσο, δεν είναι το πιο ακριβό σπίτι για πώληση στη χώρα. Αυτή η… τιμή ανήκει στον τιτάνα των hedge fund Ken Griffin, ο οποίος ξόδεψε περίπου 238 εκατομμύρια δολάρια το 2019 για ένα σπίτι τεσσάρων επιπέδων μέσα στο 220 Central Park South στη Νέα Υόρκη.

Σύμφωνα με το TMZ , το ζευγάρι αγόρασε το σπίτι 40.000 τετραγωνικών ποδιών στο Μαλιμπού σε 8 στρέμματα από τον William Bell Jr. — έναν από τους μεγαλύτερους συλλέκτες έργων τέχνης στον κόσμο.

Η Μπιγιονσέ κλέβει τις εντυπώσεις με το αποκαλυπτικό power suit της
Το σπίτι χρειάστηκε 15 χρόνια για να χτιστεί.

Ο Bell χρειάστηκε σχεδόν 15 χρόνια για να κατασκευάσει την έπαυλη από σκυρόδεμα – το σκυρόδεμα είναι βασικό υλικό του αρχιτέκτονα πίσω από το σχέδιο – με δάνειο σχεδόν 100 εκατομμυρίων δολαρίων και από ότι φαίνεται… φεύγει με κέρδος.

Τα σχεδιαστικά χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν επίσης ένα υδάτινο στοιχείο και μια πισίνα,  όλα αυτά ενώ χρησιμοποιήθηκαν 7.645 κυβικά μέτρα σκυροδέματος.

Θύμα κλοπής η Μπιγιονσέ – Περισσότερα από 1 εκατ. δολάρια η λεία

Αλλά φαίνεται ότι το ζευγάρι κατάφερε να κάνει μια καλή συμφωνία. Το ακίνητο αγοράστηκε αθόρυβα για 295 εκατομμύρια δολάρια αρχικά.

Με θέα στον Ειρηνικό Ωκεανό στο Paradise Cove, το σπίτι σχεδιάστηκε από τον βραβευμένο με Pritzker Tadao Ando, ​​έναν από τους πιο γνωστούς αρχιτέκτονες στον κόσμο. Το σπίτι είναι σκαρφαλωμένο στην κορυφή των βράχων του Μαλιμπού.

Οι δύο τραγουδιστές το 2017, αγόρασαν μια έπαυλη στο Bel-Air για 88 εκατομμύρια δολάρια και επένδυσαν εκατομμύρια στο σπίτι για να αξίζει σχεδόν 100 εκατομμύρια δολάρια σήμερα.

Όλο το σπίτι είναι χτισμένο με μπετόν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ