Μέγκαν Μαρκλ και πρίγκιπας Χάρι: Η δήθεν καταδίωξη και η απόφαση να περάσουν μπροστά από τους φωτογράφους

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ αποφάσισαν προσωπικά να περπατήσουν μπροστά από την ομάδα φωτογράφων έξω από την αίθουσα χορού Ziegfeld το βράδυ της Τρίτης – τους οποίους κατηγόρησαν αργότερα για μια φερόμενη «σχεδόν καταστροφική καταδίωξη με αυτοκίνητο».

Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Προειδοποιούν τους παπαράτσι – Απαιτούν να πάρουν τα βίντεο από την «καταδίωξη»

Η απόφαση του ζευγαριού πάρθηκε παρά τις οδηγίες των ανδρών της ασφάλειάς τους. Οι σωματοφύλακες τους ήταν υπό την καθοδήγηση ενός πρώην μέλους της μυστικής υπηρεσίας του Μπαράκ Ομπάμα, που είναι γνωστός ως «ο βασιλιάς των πίσω εξόδων» για την ικανότητά του να απομακρύνει αθόρυβα διασημότητες από καταστάσεις υψηλού προφίλ.

Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex συνοδεύονταν από τον Chris Sanchez, καθώς έφευγαν από την αίθουσα χορού Ziegfeld το βράδυ της Τρίτης.

Έξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – «Τα ψέματα για καταδιώξεις δεν περνούν εδώ»

Ο Sanchez ήταν μαζί με τους Sussex καθώς μπήκαν στο ταξί έπειτα από το μαύρο SUV, ενώ προσπαθούσαν να ξεφύγουν από τους φωτογράφους. Μια πηγή κοντά στους Σάσεξ δήλωσε στην NY Post ότι το ζευγάρι αποφάσισε να βγει από το πίσω μέρος της αίθουσας χορού γύρω στις 10 μ.μ. επειδή ήθελε να δώσει στους φωτογράφους που περίμεναν μια φωτογραφία τους.

Ο Sanchez εθεάθη να φρουρεί τον Ομπάμα το 2011, όταν ο πρόεδρος επισκέφθηκε την Ιρλανδία.

«Ο Χάρι και η Μέγκαν ήταν πρόθυμοι να δώσουν σε όλους αυτές τις λήψεις όταν έφυγαν από την εκδήλωση, δεν ήταν αυτό το πρόβλημα, αλλά από εκείνο το σημείο και μετά αποκλείστηκαν οι φωτογράφοι», είπε η πηγή.

Η αποστολή της Μέγκαν Μαρκλ να σώσει το Brand Sussex – Η δημοτικότητά τους βυθίζεται στις ΗΠΑ

Η εκπρόσωπος τους, Ashley Hansen, είπε στους New York Times την Παρασκευή : «Ήταν μερικές από τις πιο όμορφες εικόνες της βραδιάς».

Το ζευγάρι, ωστόσο, δεν σταμάτησε να ποζάρει. Οι φωτογραφίες δείχνουν έναν αρχικά χαμογελαστό Χάρι να οδηγεί την σύζυγό του από το χέρι, με την έκφρασή του στη συνέχεια να στρέφεται προς τους φωτογράφους. Τελικά, μια μεγάλη ομάδα ασφαλείας εμπόδισε τους φωτογράφους που προσπαθούσαν να τους φωτογραφίσουν να μπαίνουν στο SUV τους.

Ο Χάρι, 38 ετών, τράβηξε βίντεο μέσα από το αυτοκίνητο για να απαθανατίσει τη στιγμή, όπως είπε στο Page Six, καθώς δήλωσε ότι ήταν κάτι που τον έκανε να καταλάβει πώς ένιωσε η μητέρα του, πριγκίπισσα Νταϊάνα, τη νύχτα που πέθανε σε τροχαίο τον Αύγουστο του 1997.

Ο Μάικλ Στιούαρτ, ένας ανεξάρτητος φωτογράφος με έδρα τη Νέα Υόρκη, είπε σε φίλους πώς επέλεξε να ακολουθήσει το ζευγάρι με το ηλεκτρικό του ποδήλατο για μισή ώρα, ανέφεραν οι NYT, λέγοντας στους ανθρώπους ότι έξι αυτοκίνητα ακολούθησαν το ταξί – τρία ανήκαν στους Σάσεξ και τρία σε φωτογράφους.

Όμως καθώς υπήρχαν και περιπολικά, όπως επιβεβαίωσε και η αστυνομία, δεν έγινε καμία καταδίωξη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ