Η αποστολή της Μέγκαν Μαρκλ να σώσει το Brand Sussex – Η δημοτικότητά τους βυθίζεται στις ΗΠΑ

Καθώς τα φλας άναψαν, όλα τα βλέμματα έπεσαν στη φιγούρα με το στράπλες χρυσό φόρεμα Johanna Ortiz και τις ψηλοτάκουνες γόβες Tom Ford που κατευθυνόταν προς τη σκηνή. Αν είναι ένα πράγμα που περιμένουμε από τη Δούκισσα του Σάσεξ, Μέγκαν Μαρκλ, και σίγουρα ξέρει πώς να κάνει είναι μια εντυπωσιακή είσοδο.

Τρόμος για τον Πρίγκιπα Χάρι και την Μέγκαν Μαρκλ: Επεισοδιακή καταδίωξη από παπαράτσι

Πλαισιωμένη από τον Χάρι, τον οποίο είχε στο πλευρό της ως υποστηρικτικό σύζυγος και την μητέρα της Ντόρια Ράγκλαντ , η Μέγκαν είχε μια… αποστολή. Η νύχτα ήταν δική της και σκοπός ένας να γίνει πρωτοσέλιδο και να καταφέρει να αποσυνδεθεί από το δράμα με την βασιλική οικογένεια.

Για τους τύπους η δούκισσα ήταν στην πόλη για να λάβει το βραβείο Women Of Vision σε ένα γκαλά για την 50ή επέτειο του Ιδρύματος, αλλά αυτό μάλλον ήταν ένα σημάδι για αυτό που μοιάζει όλο και περισσότερο με μια προσπάθεια επανεκκίνησης – και πολύ πιθανόν να σωθεί – η επωνυμία των Sussex.

Μέγκαν Μαρκλ: Με χρυσό φόρεμα σε βράβευση – Ερωτευμένη όσο ποτέ με τον Χάρι

Στις ΗΠΑ, οι δημοσκοπήσεις και οι σχολιαστές λένε εδώ και μήνες ότι ακόμη και οι Αμερικανοί -με την τεράστια όρεξη τους για σαπουνόπερα και την ενστικτώδη συμπάθεια για έναν υποτιθέμενο αδικημένο συμπατριώτη τους- κουράζονταν από το ατελείωτο ριάλιτι του Δούκα και της Δούκισσας του Sussex για τη λεγόμενη βασιλική αδικία και υποτιθέμενη κακομεταχείρισή τους στη Βρετανία.

Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Προσέλαβαν τον σωματοφύλακα της Κιμ Καρντάσιαν – Οι φόβοι για την ασφάλειά τους

Τον Ιανουάριο, μια δημοσκόπηση για το Newsweek, αποκάλυψε ότι σε μόλις ένα μήνα, η δημοτικότητα του πρίγκιπα Χάρι είχε πέσει 45 μονάδες στην κοινή γνώμη των ΗΠΑ, ενώ της Μέγκαν Μαρκλ είχε πέσει 36 μονάδες. Η δημοσκόπηση είχε διεξαχθεί λίγο πριν από τη δημοσίευση των απομνημονευμάτων του Χάρι, Spare, αλλά μετά την κυκλοφορία μιας σειράς ντοκιμαντέρ του Netflix που έδωσε την πλευρά του ζευγαριού για στο Megxit.

Σχεδόν οι μισοί Αμερικανοί, το 44%, είπαν ότι ο Πρίγκιπας έκανε λάθος που συμπεριέλαβε λεπτομέρειες από ιδιωτικές οικογενειακές συνομιλίες στο βιβλίο του, ενώ μόνο το 26% είπε ότι είχε δίκιο να το κάνει. Αυτοί είναι αριθμοί που δεν μπορούν να αγνοηθούν.

Μια πιο πρόσφατη δημοσκόπηση του Newsweek τον Μάρτιο -μετά την δημοσίευση του Spare- αναφέρει ότι η Μέγκαν Μαρκλ υποφέρει ακόμη περισσότερο από τον σύζυγό της, καθώς η δημοτικότητά τους στις ΗΠΑ συνέχιζε να μειώνεται. (Η καθαρή βαθμολογία αποδοχής του Χάρι μειώθηκε στο -22% και η ακόμη χειρότερη της Μέγκαν στο -33%). Μόνο το 27% των Αμερικανών είπε ότι τους αρέσει η Μέγκαν, σε σύγκριση με το 44% που είπε ότι δεν άρεσε.

Τον επόμενο μήνα ήρθε μια ένδειξη ότι η Μέγκαν προσπαθούσε να προχωρήσει και να αφήσει πίσω της την επίθεση στη βασιλική οικογένεια και στο Ηνωμένο Βασίλειο, όταν αποκαλύφθηκε ότι είχε υπογράψει με ένα μεγάλο πρακτορείο ταλέντων του Χόλιγουντ, τον William Morris Endeavour, σε μια συμφωνία που «θα επικεντρωθεί στην οικοδόμηση του brand της».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ