Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: Προειδοποιούν τους παπαράτσι – Απαιτούν να πάρουν τα βίντεο από την «καταδίωξη»

Συνεχίζεται το σήριαλ με την καταδίωξη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ από παπαράτσι στην Νέα Υόρκη. Το ζευγάρι φαίνεται ότι απαίτησε από το φωτογραφικό πρακτορείο Backgrid να παραδώσει όλες τις φωτογραφίες και τα βίντεο που τράβηξαν οι φωτογράφοι του στη διάρκεια της καταδίωξης.

Έξαλλοι οι Νεοϋορκέζοι με την Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι – «Τα ψέματα για καταδιώξεις δεν περνούν εδώ»

Σύμφωνα με το πρακτορείο οι νομικοί εκπρόσωποι του ζευγαριού παρέδωσαν μία επιστολή που αναφέρει: «Γι’ αυτό απαιτούμε το Backgrid αμέσως να μας παράσχει τα αντίγραφα όλων των φωτογραφιών, βίντεο ή/και φιλμ που ελήφθησαν χθες το βράδυ από φωτογράφους αφού το ζευγάρι έφυγε από την εκδήλωση και για τις επόμενες αρκετές ώρες».

«Δεν ισχύει το βασιλικό προνόμιο στις Ηνωμένες Πολιτείες»

Το Backrgrid απάντησε με σκωπτικό τρόπο στο αίτημα των Σάσσεξ και υπογράμμισε ότι τα βασιλικά προνόμια δεν ισχύουν στις Ηνωμένες Πολιτείες. «Στην Αμερική, όπως πιστεύω ότι γνωρίζετε, η περιουσία ανήκει στον ιδιοκτήτη της. Τρίτα μέρη δεν μπορούν απλά να απαιτούν να τους δοθεί (σ.σ. η περιουσία), όπως μπορούν να κάνουν πιθανώς οι βασιλιάδες», τόνισε το πρακτορείο.

Η αποστολή της Μέγκαν Μαρκλ να σώσει το Brand Sussex – Η δημοτικότητά τους βυθίζεται στις ΗΠΑ

Μάλιστα το Backgrid ζητάει από τους δικηγόρους του ζευγαριού να εξηγήσουν στην Μέγκαν Μαρκλ και τον πρίγκιπα Χάρι ότι στις Ηνωμένες Πολιτείες δεν ισχύει το δικαίωμα του μονάρχη στις περιουσίες των πολιτών.

«Ίσως θα έπρεπε να καθίσετε με τους πελάτες σας και να τους συμβουλεύσετε ότι οι αγγλικοί κανόνες του βασιλικού προνομίου του, που απαιτούν από τους πολίτες να παραδώσουν την περιουσία τους στο Στέμμα, έχουν απορριφθεί από αυτή τη χώρα εδώ και πολύ καιρό. Στεκόμαστε δίπλα στους Εθνοπατέρες μας (σ.σ. των Ηνωμένων Πολιτειών)», κατέληξε το πρακτορείο.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ