Ο Μποτρίνι και η δήλωση για το overdose των ριάλιτι μαγειρικής

Ο σεφ, Έκτορας Μποτρίνι, μίλησε έξω από τα δόντια για τα ριάλιτι μαγειρικής, που όπως είπε έχουν κατακλύσει την τηλεόραση πλέον.

“Είναι ωραίο γιατί η μαγειρική αρέσει. Υπάρχουν πολλά ριάλιτι μαγειρικής, το θέμα είναι να πηγαίνουν και καλά. Δέχτηκα προτάσεις και εκτός μαγειρικής. Δεν μπορώ να σας πω περισσότερα, αλλά είχα” σημείωσε ο γνωστός σεφ.

“Υπάρχει ένα overdose μαγειρικής, νομίζω θα έπρεπε να είναι πιο σταδιακά τα πράγματα. Υπάρχει αρκετή μαγειρική στην κουζίνα, στο τέλος θα βαρυστομαχιάσουμε κιόλας’ υπογράμμισε ο Μποτρίνι.

“Στο μέλλον θα κάνω μια εκπομπή, υπάρχουν πάρα πολλοί τώρα… Όλες οι ζώνες είναι καλυμμένες. Πρωί, μεσημέρι, βράδυ…” δήλωσε αφήνοντας κάποιες αιχμές.

Το ναυάγιο με τον “Εφιάλτη στην κουζίνα” του Μποτρίνι

Υπενθυμίζεται ότι εκτός του νέου προγράμματος του Alpha έμεινε τελικά ο «Εφιάλτης στην κουζίνα».

Το ριάλιτι μαγειρικής με τον Έκτορα Μποτρίνι βγήκε στον αέρα στο πρώτο μέρος της σεζόν με εβδομαδιαία επεισόδια στη συχνότητα του Alpha, ενώ στη συνέχεια τα γυρίσματα σταμάτησαν λόγω του lockdown και του κλεισίματος της εστίασης.

Μποτρίνι

Ενόψει της νέας σεζόν, υπήρξαν επαφές ανάμεσα στον Alpha και στον Έκτορα Μποτρίνι και εξετάστηκε το ενδεχόμενο επαναφοράς του «Εφιάλτη στην κουζίνα».

Όμως η εκπομπή δεν προχώρησε, καθώς το κανάλι θα επενδύσει σε άλλα ριάλιτι με αιχμή του δόρατος το «Bachelor», προκειμένου να διαφοροποιηθεί από τον ανταγωνισμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ