Ο Μπιλ Γκέιτς έχει σχέση με την χήρα του CEO της Oracle

Ο Μπιλ Γκέιτς φέρεται να έχει σχέση με την Πάολα Χερντ, χήρα του εκλιπόντος CEO της Oracle, Μαρκ Χερντ.

«Είναι αχώριστοι», ανέφερε ένας φίλος του φημολογούμενου ζευγαριού στην Daily Mail. «Είναι μαζί πάνω από ένα χρόνο και βρίσκονται σε μια ρομαντική σχέση».

Ο σύζυγος της Πάολα Χέρντ πέθανε τον Οκτώβριο του 2019 σε ηλικία 62 ετών έπειτα από μια μάχη με τον καρκίνο.

Ο Μαρκ Χερντ διηύθυνε την εταιρεία κατασκευής υπολογιστών και εκτυπωτών Hewlett-Packard από το 2005 έως το 2010 και αποχώρησε εξαιτίας ενός σκανδάλου σεξουαλικής παρενόχλησης. Ένα μήνα αργότερα εντάχθηκε στην Oracle, την μεγαλύτερη εταιρεία επιχειρηματικού λογισμικού στον κόσμο. Η περιουσία του όταν πέθανε εκτιμάται ότι ήταν στα 500 εκατομμύρια δολάρια.

Η Πάολα εργάστηκε κάποτε ως στέλεχος τεχνολογίας και τώρα προγραμματίζει εκδηλώσεις και φιλανθρωπίες.

Η 60χρονη χήρα του Χερντ και ο 67χρονος Αμερικανός, ο οποίος έχει καθαρή περιουσία 106 δισεκατομμυρίων δολαρίων, είχαν γνωριστεί πριν από τον θάνατο του Μαρκ χάρη στην αμοιβαία τους αγάπη για το τένις. Είχαν φωτογραφηθεί μαζί σε έναν αγώνα τένις το 2015.

Τον περασμένο μήνα, εκείνη και ο συνιδρυτής της Microsoft εθεάθησαν να παρακολουθούν μαζί τον τελικό του ανδρικού σινγκλ στο Australian Open στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Η Πάολα και ο Μάρκ είχαν δύο κόρες, την Κάθριν και την Κέλι.

O Μπιλ Γκέιτς, ήταν παντρεμένος με την Μελίντα Γκέιτς, για 27 χρόνια και πήραν διαζύγιο τον Αύγουστο του 2021 και έχουν τρία παιδιά την 26χρονη Τζένιφερ, τον 23χρονο Ρόρι και την 20χρονη Φοίβη.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ