Ντι Κάπριο: Επιστροφή στις παλιές… συνήθειες – Κόρη γνωστού ηθοποιού η 23χρονη αγαπημένη του

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο εθεάθη να δειπνεί με την ηθοποιό Βικτόρια Λάμας – η οποία είναι 25 χρόνια νεότερή του – στο Χόλιγουντ το βράδυ της Τρίτης. Ο ηθοποιός μετά από ένα πλήθος φημών που τον ήθελαν να διατηρεί σχέση με το 27χρονο σούπερ μόντελ Τζίτζι Χαντίντ, φαίνεται να επέστρεψε στις παλιές του συνήθειες.

Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο και η Τζίτζι Χαντίντ προχωρούν στο επόμενο επίπεδο της σχέσης τους

Ο Ντι Κάπριο -γνωστός για το γεγονός ότι δεν προτιμά να βγαίνει με γυναίκες άνω των 25 ετών – προκάλεσε συζητήσεις, καθώς υπήρχαν πολλές εικασίες ότι είναι ερωτευμένος με το μοντέλο Gigi Hadid εδώ και λίγους μήνες. Η κοινή έξοδος με την Βικτόρια πυροδότησε τις φήμες του χωρισμού του με την Τζίτζι Χαντίν.

Ο ηθοποιός του «Τιτανικού», 48 ετών, και το μοντέλο, 23 ετών, εθεάθησαν να βγαίνουν από το «The Bird Streets Club» χωριστά πριν μπουν μαζί σε ένα αυτοκίνητο, σύμφωνα με φωτογραφίες που έλαβε η Daily Mail.  Ο Ντι Κάπριο φάνηκε να περνάει καλά με την ηθοποιό του «Talk Later», καθώς εθεάθη να γελάει μαζί της ενώ οδηγούσε. Η Lamas φαινόταν κομψή με ένα μαύρο crop top με λαιμόκοψη, με ασορτί μαύρο παντελόνι και ένα μαύρο δερμάτινο μπουφάν. Τα μαλλιά της ήταν φτιαγμένα σε χαλαρούς καστανούς κυματισμούς.

Ντι Κάπριο: Χωρίζει τις συντρόφους του μόλις κλείσουν τα 25 χρόνια τους—Από την Ζιζέλ στην Καμίλα

Μια πηγή που βρισκόταν κοντά στο σκηνικό, είπε στην Page Six ότι η Λάμας και ο Ντι Κάπριο δεν βγαίνουν ραντεβού. «Και οι δύο κάθισαν (όχι ο ένας δίπλα στον άλλο) σε ένα μεγάλο δείπνο μαζί με άλλους», είπε η πηγή στην Page Six. «Μαζί τους ήταν και πολλά άλλα άτομα στο αυτοκίνητο . Ωστόσο, ο γνωστός ηθοποιός του Τιτανικού και η Βικτόρια κάθονταν μαζί στο μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου και φαινόταν να διασκεδάζουν πολύ.

Βικτώρια Λάμας
Πηγή: PageSix
Βικτόρια Λάμα σε εστιατόριο
Πηγή: PageSix

Ο DiCaprio επέλεξε ένα casual στυλ με ένα μαύρο μπλουζάκι, ένα φαρδύ μπλε τζιν, λευκά αθλητικά παπούτσια, ένα μαύρο σακάκι και το χαρακτηριστικό μαύρο καπέλο του μπέιζμπολ. Πρόσθεσε επίσης στην εμφάνισή του ένα ασημένιο κολιέ με αλυσίδα.

Χώρισε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο με την Καμίλα Μορόνε μετά τα 25α γενέθλια της

Η Βικτόρια Λάμας -κόρη του γνωστού ηθοποιού Λορέντζo Λάμας, του “Falcon Crest” – είναι μια επίδοξη καλλιτέχνης, ηθοποιός και μοντέλο με σχεδόν 23.000 ακόλουθους στο Instagram όπου δημοσιεύει για τα ταξίδια, τους φίλους και τις εμφανίσεις της. Είχε ρόλους σε ταινίες μικρού μήκους όπως «The Last Thing the Earth Said», «Two Niner» και «A Virtuous Role» και μικρούς ρόλους σε άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες, σύμφωνα με τη σελίδα της στο IMDb.

Ο 48χρονος ηθοποιός εθεάθη με τη Χαντίντ σε ένα πάρτι της Εβδομάδας Μόδας της Νέας Υόρκης τον Σεπτέμβριο και από τότε προσπάθησαν να κρατήσουν κρυφό το ειδύλλιό τους. Αργότερα, οι δυο τους απαθανατίστηκαν να φεύγουν από το ίδιο εστιατόριο λίγες εβδομάδες αφού διασκέδασαν μαζί σε ένα πάρτι για το Halloween. Μια πηγή κοντά στο ζευγάρι είπε ότι βγαίνουν αλλά, «το πηγαίνουν αργά».

Σύμφωνα με την πηγή του Page Six, «μαθαίνουν ο ένας τον άλλον». «[Ο Ντι Κάπριο] δεν είναι κάποιος που μπαινοβγαίνει σε σχέσεις. Πηγαίνει αργά», πρόσθεσε.

Η σχέση του με την επί χρόνια κοπέλα του, Camila Morrone τράβηξε την προσοχή της κοινής γνώμης μετά τον χωρισμό τους τον Αύγουστο, έναν μήνα αφότου το μοντέλο έκλεισε τα 25.

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ