Ντι Κάπριο: Χωρίζει τις συντρόφους του μόλις κλείσουν τα 25 χρόνια τους—Από την Ζιζέλ στην Καμίλα

Ο χωρισμός του Λεονάρντο Ντι Κάπριο από το μοντέλο και ηθοποιό Καμίλα Μορόνε, ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης και μόλις ένα μήνα αφότου έκλεισε τα 25 της, δεν έπεσε ακριβώς σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο σταρ του Χόλιγουντ φημίζεται για την προτίμηση του σε γυναίκες μικρότερης ηλικίας, με τα  25 έτη να αποτελούν το ανώτατο όριο που φαίνεται να έχει θέσει για την εκάστοτε σύντροφο του. Αυτό τουλάχιστον δείχνει το πλούσιο παρελθόν του.

Η Dailymail κατέγραψε τη λέσχη των χαμένων συντρόφων του, οι οποίες γίνονται πρώην, μόλις ξεπεράσουν το ανώτατο ηλικιακό όριο που φαίνεται ότι έχει θέσει ο ηθοποιός.

Ζιζέλ Μπούντχεν (2000-2005) – Η Ζιζέλ ήταν 18-23 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Ο Ντι Κάπριο ήταν πάντα στα πρωτοσέλιδα με τις εκάστοτε σχέσεις του, όπως με το διάσημο μοντέλο, Ζιζέλ Μπούντχεν. Η σχέση τους κράτησε πέντε χρόνια, ξεκινώντας όταν η Ζιζέλ ήταν 18 ετών και κράτησε έως ότου η Βραζιλιάνα έγινε 23 ετών.

Η σχέση τους ξεκίνησε το 2000, όταν ο σταρ του Χόλιγουντ ήταν 25 ετών. Οι δυο τους έβγαιναν για πέντε χρόνια μέχρι που χώρισαν το 2005. Ο Λίο την είχε στο πλευρό του ακόμη και στα Όσκαρ το 2005. Έβλεπαν τακτικά αγώνες μπάσκετ και μοιράζονταν το πάθος τους για την ευαισθητοποίηση σε περιβαλλοντικά ζητήματα.

Η Ζιζέλ, ύστερα από το χωρισμό τους, είχε αποκαλύψει στην Access Hollywood: «Απλώς δεν προοριζόμασταν να γίνουμε φίλοι και φίλες, αλλά τον σέβομαι πάρα πολύ και δεν του εύχομαι τίποτα άλλο εκτός από το καλύτερο». Η Ζιζέλ στη συνέχεια βγήκε με τον Tom Brady το 2006 και παντρεύτηκαν το 2009.

Ζιζέλ Μπούντχεν

Μπαρ Ραφαέλι (2005-2011) – Η Μπαρ ήταν 20-25 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Μετά τη λήξη της σχέσης του με την Ζιζέλ, ο Λίο έβγαινε με το  μοντέλο Μπαρ Ραφαέλι μέχρι το 2011. Μια πηγή είπε στη New York Post για τον χωρισμό τους εκείνη την εποχή: «Ήταν φιλικά, είναι ακόμα φίλοι και ακόμα μιλάνε. Απλώς χώρισαν και πήραν χωριστούς δρόμους. Κανένας από τους δύο δεν είναι έτοιμος για συγκατοίκηση, καθώς και οι δύο έχουν πολυάσχολη καριέρα που τους έχει οδηγήσει σε διαφορετικές κατευθύνσεις».

Η σχέση του ηθοποιού με τον Μπαρ έληξε μετά από έξι χρόνια. Συμπτωματικά την ίδια στιγμή που το Ισραηλινό μοντέλο έκλεισε τα 25.

Μπαρ Ραφαέλι

Μπλέικ Λάιβλι (2011) – Η Μπλέικ ήταν 23 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Η σημερινή σύζυγος του Ράιαν Ρέινολντς έβγαινε με τον Ντι Κάπριο για μόλις ένα χρόνο, όταν ήταν 23 ετών. Ο Ντι Κάπριο γνώρισε την ηθοποιό κατά τη διάρκεια του Φεστιβάλ Καννών το 2011. Συνέχισαν να απολαμβάνουν ένα ειδύλλιο διάρκειας 12 μηνών που περιελάβανε ρομαντικά ραντεβού στη Βενετία, το Λος Άντζελες και τη Νέα Υόρκη.

Η Λάιβλι επισκέφτηκε τον Ντι Κάπριο στην Αυστραλία (όπου γύριζε τον Μεγάλο Γκάτσμπι) στα τέλη του καλοκαιριού του 2011. Τον Οκτώβριο του 2011, μια πηγή του People σημείωσε ότι ο χωρισμός ήταν «φιλικός» και ότι οι ηθοποιοί παρέμειναν φίλοι. Οι «εργασιακές δεσμεύσεις» του Ντι Κάπριο φέρεται να έπαιξαν ρόλο στη διάλυση της σχέσης τους.

Η Μπλέικ είναι τώρα παντρεμένη με τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς και έχουν αποκτήσει τρία παιδιά.

Μπλέικ Λάιβλι

Έριν Χίθερτον (2012) – Η Έριν ήταν 22 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Ο άγγελος της Victoria’s Secret, Έριν Χίθερτον, ήταν μόλις 22 ετών όταν έβγαινε με τον Ντι Κάπριο το 2012. Το ζευγάρι είχε σχέση για 10 μήνες πριν χωρίσει τον Οκτώβριο του 2012 λόγω των «τρελών προγραμμάτων».

Μια πηγή είπε στο US Weekly εκείνη την εποχή: «Δεν υπάρχει κακία μεταξύ τους, εξακολουθούν να νοιάζονται πολύ ο ένας για τον άλλον. Είναι και οι δύο πολύ απασχολημένοι, είχαν τρελά προγράμματα. Ακόμα αγαπούν και σέβονται πολύ ο ένας τον άλλον. Ήταν απλώς η ώρα να προχωρήσουν».

Η Χίθερτον μετά τον χωρισμό είχε δηλώσει: «Ο Ντι Κάπριο είναι ένας υπέροχος άνθρωπος και είναι φίλος μου, του εύχομαι τα καλύτερα». Στο παρασκήνιο λέγονταν ότι η Έριν ήταν συντετριμμένη όταν το ειδύλλιό της με τον ηθοποιό που αγαπούσε τα σούπερ μόντελ κατέρρευσε.

Έριν Χίθερτον

Τόνι Γκαρν (2013-2014) – Η Τόνι ήταν 20-21 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Το γερμανικής καταγωγής μοντέλο, Τόνι Γκαρν ήταν μόλις 21 ετών όταν αυτή και ο Λίο χώρισαν μετά από σχεδόν δύο χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι έζησε ένα ειδύλλιο 18 μηνών από τον Μάιο του 2013 έως τον Δεκέμβριο του 2014. Σύμφωνα με ταμπλόιντ, η Γκαρν το διέκοψε όταν ο Λίο εθεάθη να φεύγει από ένα νυχτερινό κέντρο του Μαϊάμι με 20 γυναίκες.

Μετά τον αρχικό τους χωρισμό, εντοπίστηκαν να κάνουν παρέα πολλές φορές, αλλά τελικά σταμάτησαν. Κάποτε εθεάθησαν να φεύγουν από ένα κλαμπ στη Νέα Υόρκη πιασμένοι χέρι χέρι μετά τον αρχικό χωρισμό.

Την ίδια περίπου περίοδο ο Ντι Κάπριο εθεάθη να περνά χρόνο με το μοντέλο Λορένα Ρε. Μετά τον χωρισμό τους, η Τόνι έβγαινε με τον σταρ του ΝΒΑ, Τσάντλερ Πάρσονς.

Τόνι Γκαρν

Κέλι Ρόρμπαχ (2015) – Η Kelly ήταν 25 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους

Η σταρ του νέου Baywatch ήταν 25 ετών όταν αυτή και ο Ντι Κάπριο είχαν σχέση από τον Ιούνιο μέχρι τον Δεκέμβριο του 2015.

Σύμφωνα με το US Weekly, ο χωρισμός ήταν μια κοινή απόφαση: «Ήταν αμοιβαία. Και οι δύο έχουν έντονα προγράμματα εργασίας και πολλά συμβαίνουν στη ζωή τους αυτή τη στιγμή. Έπρεπε και οι δύο να κάνουν ένα διάλειμμα εξαιτίας αυτού. Είναι ακόμα φίλοι και μιλάνε, αλλά τελείωσε».

Μια άλλη πηγή είπε στο People: «Είναι πολύ φιλικοί. Είναι και οι δύο τόσο απασχολημένοι και έχει βγει μια μεγάλη ταινία για εκείνον, ενώ και εκείνη είναι ένα από τα μεγαλύτερα σούπερ μοντέλα στον κόσμο.

Κέλι Ρόρμπαχ

Νίνα Άγκνταλ (2016-2017) – Η Νίνα ήταν 24-25 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους:

Τα πράγματα τελείωσαν μεταξύ του Λεονάρντο Ντι Κάπριο και του μοντέλου από τη Δανία, αφού η Άγκνταλ έφτασε στην ηλικία των 25 ετών το 2017.

Κατά τη διάρκεια του ειδυλλίου τους έκαναν διακοπές μαζί στην Ίμπιζα, το Σεντ Μπαρτ και τις Μπαχάμες. Ο Ντι Κάπριο και ο Άγκνταλ κράτησαν κυρίως τη σχέση τους μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Μια πηγή είπε στο PEOPLE εκείνη την εποχή ότι ο χωρισμός τους ήταν «φιλικός».

Τον Αύγουστο του 2016 το ζευγάρι ενεπλάκη σε τροχαίο ατύχημα. Ευτυχώς, αν και ένα ασθενοφόρο κλήθηκε στο σημείο, το δυστύχημα στο Χάμπτονς ήταν μικρό. Την επόμενη χρονιά χώρισαν. Μια πηγή αποκάλυψε ότι ήταν ο Ντι Κάπριο που το διέλυσε. «Δεν είναι έτοιμος να ηρεμήσει και απλώς δεν έχει τη νοοτροπία να παντρευτεί ή να κάνει παιδιά», είπε ο μυημένος.

Νίνα Άγκνταλ

Καμίλα Μορόνε (2017-2022) – Η Καμίλα ήταν 20-25 ετών κατά τη διάρκεια της σχέσης τους:

Ο Λεονάρντο και η φίλη του που έγινε μοντέλο και ηθοποιός Καμίλα Μορόνε φέρεται να αποφάσισαν να χωρίσουν ύστερα από πέντε χρόνια σχέσης. Το ζευγάρι τελείωσε τη σχέση τους νωρίτερα αυτό το καλοκαίρι, ισχυρίστηκε πηγή από το περιβάλλον του Λίο στη εφημερίδα Sun την Τρίτη 30 Αυγούστου. «Ο Λίο και η Καμίλα τελείωσαν τη σχέση τους το καλοκαίρι», είπε μια πηγή. «Δεν υπάρχουν άσχημα συναισθήματα μεταξύ τους. Απλώς κατέληξε σε ένα φυσικό συμπέρασμα».

Ο επί χρόνια φίλος του, Αλ Πατσίνο, ο οποίος έβγαινε με τη μητέρα της Καμίλα, Λουσίλα Σόλα για χρόνια, έκανε τις συστάσεις και ο Λεονάρντο προφανώς παρέμεινε φίλος με την οικογένεια για χρόνια.

Ο Λεονάρντο και η Καμίλα συναντήθηκαν επίσημα το 2017, μετά τον χωρισμό του με το μοντέλο Νίνα Άγκνταλ, λίγες μέρες πριν το Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Καννών, αν και οι εκπρόσωποι και των δύο αρχικά αρνήθηκαν ότι ήταν μαζί. Οι δυο τους ανέβασαν το προφίλ της σχέσης τους τον επόμενο χρόνο, όταν παρευρέθηκαν μαζί στο πάρτι γενεθλίων της Έλεν ΝτιΤζένερις.

Αργότερα το 2018, μια ανώνυμη πηγή είπε στο People ότι η σχέση είχε κλιμακωθεί σε σοβαρότητα, καθώς οι δυο τους ήταν «πολύ ερωτευμένοι και σοβαροί» και «συζήτησαν για τον αρραβώνα». Η πηγή ισχυρίστηκε ότι ο Λίο «δεν είχε αγαπήσει ποτέ ένα κορίτσι σαν αυτό» και σκέφτηκε ακόμη και να κάνει παιδιά με τη νέα του αγάπη.

Το 2019, η δέσμευση του Leo να μην συζητήσει δημόσια τη σχέση του δοκιμάστηκε όταν τόσο ο ίδιος όσο και η Καμίλα έκαναν πρεμιέρα στο Φεστιβάλ των Καννών.

Αργότερα, το καλοκαίρι του 2019, η Καμίλα θύμισε στους θαυμαστές της την τάση του Λέο να βγαίνει με νεαρές γυναίκες όταν δημοσίευσε μια ρομαντική φωτογραφία του Χάμφρει Μπόγκαρτ και της πολύ νεότερης συζύγου του Λορίν Μπακόλ.

«Μια αγάπη σαν κι αυτή», έγραψε στη λεζάντα, αν και πολλοί θαυμαστές την επέκριναν επειδή βγήκε με έναν πολύ μεγαλύτερο άντρα.

«Θεέ μου, οι άνθρωποι είναι τόσο κακοί και γεμάτοι θυμό με τους ανθρώπους που δεν ξέρουν τίποτα για αυτούς», έγραψε στο Instagram ως απάντηση στη διαμάχη. «Υποθέτω ότι ελπίζω αυτή την Παρασκευή οι άνθρωποι να μάθουν να ζουν με λίγο λιγότερο μίσος και να αφιερώνουν τον χρόνο και τα ενδιαφέροντά τους αλλού, γιατί το να ζει κανείς χωρίς μίσος είναι πολύ καλό».

Το 2020, συνέχισαν το μοτίβο τους να περπατούν στα κόκκινα χαλιά χωριστά, αλλά έκαναν την πρώτη τους δημόσια εμφάνιση ως ζευγάρι όταν κάθισαν μαζί στην τελετή των Όσκαρ εκείνης της χρονιά. Μέχρι τον Δεκέμβριο, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι είχαν κάνει το σημαντικό βήμα να μετακομίσουν μαζί. Κα’ όλη τη διάρκεια του 2022, το ζευγάρι εθεάθη να είναι στοργικό και αναφέρθηκε ότι ήταν τόσο στενά συνδεδεμένο όσο ποτέ. Ο Ντι Κάπριο εθεάθη ακόμη και να παίρνει τα σκυλιά που είχε αναθέσει η Καμίλα σε μοναχικές βόλτες, υποδεικνύοντας ότι θεωρούσε τον εαυτό του γονέα για αυτά όπως και εκείνη.

Τον Ιούνιο, ο σταρ του Χόλιγουντ φωτογραφήθηκε σε μια έξοδο στην παραλία με τον πατέρα του και τον Αλ Πατσίνο, τον οποίο η Καμίλα θεωρεί ότι είναι πατριός της ακόμα και μετά τον χωρισμό του από τη μητέρα της.

Μία από τις τελευταίες δημόσιες εμφανίσεις των δύο ήταν μια έξοδος σε παραλία στο Μαλιμπού στις 3 Ιουλίου, αν και δεν είχαν φωτογραφηθεί μαζί εκείνη τη στιγμή.

Τώρα η Καμίλα φαίνεται να έχει ενταχθεί στις τάξεις των πρώην φιλενάδων του Ντι Κάπριο, καμία από τις οποίες δεν κατάφερε να συνεχίσει τη σχέση της με τον ηθοποιό μετά την ηλικία των 25 ετών. Η Καμίλα γιόρτασε τα 25α γενέθλιά της στις 16 Ιουνίου.

Καμίλα Μορόνε

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ