Εκπαίδευε «εξορκιστές» ο επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών»

Δεν έχουν τελειωμό οι αποκαλύψεις για τον βίο του επικεφαλής της αίρεσης «Εκκλησία των Εθνών» στη Θεσσαλονίκη.

Ο επικεφαλής της αίρεσης με τους εξορκισμούς, σύμφωνα με μαρτυρίες ιερέων, προσπάθησε πριν από τέσσερα να εισχωρήσει στους κόλπους της Ελληνικής Εκκλησίας εκφράζοντας την επιθυμία να λάβει τον πρώτο βαθμό της ιεροσύνης, κάτι που του αρνήθηκε ο Μητροπολίτης Λαγκαδά.

Όπως αναφέρει το thesstoday.gr, στην συνέχεια άρχισε να πείθει το κοινό του πως είναι το «κανάλι» ανάμεσα στον Θεό και τον άνθρωπο. Αποτέλεσμα αυτού ήταν αρκετός κόσμος, όχι μόνο να επηρεαστεί από τα λόγια και τα δήθεν θαύματά του, αλλά και να θελήσει να τον ακολουθήσει στο δρόμο που εκείνος είχε αποφασίσει να διαγράψει και είχε διδαχθεί στη Νιγηρία, τα χρόνια που βρέθηκε κοντά στον ιδρυτή της λεγόμενης «Εκκλησίας όλων των εθνών», Temitope Balogun Joshua.

Αρκετοί είναι αυτοί που ζουν κάτω από τα πιστεύω και τις αρχές του, ζητώντας συνεχώς το έλεος του, ενώ υπάρχουν και εκείνοι δηλώνουν έτοιμοι να υπηρετήσουν με όποιο τρόπο την εκκλησία του. Στόχος ένας, να αναγνωριστούν από εκείνον ως επίσημοι «μαθητές» του και συνεχιστές του έργου του.

Τον περασμένο Ιούνιο και σε μια πανηγυρική εκδήλωση, ο επικεφαλής της αίρεσης έχρισε μία από αυτούς ως σύγχρονη «προφήτισσα» της εκκλησίας του, δίνοντας της το δικαίωμα να πραγματοποιεί κι εκείνη εξορκισμούς σύμφωνα με τις οδηγίες του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ