Ντενίση: “Έχω βγάλει χρήματα από το θέατρο”

Ντενίση: “Έχω βγάλει χρήματα από το θέατρο”

Η Μιμή Ντενίση, με αφορμή τη νέα της παράσταση ” Η Πηνελόπη Δέλτα συναντάει το Μάγκα” παραχωρεί μια συνέντευξη εφ΄ολης της ύλης και παραδέχεται ότι έχει κερδίσει χρήματα από το θέατρο.

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή της…

Σας έχει σοκάρει η κατάσταση στην Ελλάδα;

Βέβαια. Ποιον Έλληνα δεν έχει σοκάρει; Η Αθήνα μας ήταν η χαρά του κόσμου. Θυμάμαι, έβγαινα στις δώδεκα το βράδυ από το θέατρο και γινόταν χαμός στους δρόμους.  Έλεγα: “Πότε θα γυρίσω σπίτι μου από την κίνηση;”. Οι άνθρωποι πια είναι σαν να τους χτύπησε κεραυνός.

Βγάλατε χρήματα από τη δουλειά;

Λέτε να έχω καριέρα 32 χρόνια και να μην έχω βγάλει χρήματα από τη δουλειά;

Ζείτε άνετα, δηλαδή, αν δεν δουλέψετε ξανά;

Είμαι από τους καλλιτέχνες που έχουν βγάλει χρήματα από το θέατρο. Έχω κάνει μεγάλες επιτυχίες και σε πολύ μεγάλους χώρους. Αντίστοιχα έχω λάβει χρήματα και από την τηλεόραση, που παλαιότερα ήταν πολύ μεγάλα τα κασέ. Πάντα όσα λάμβανα τα ξαναέβαζα στη δουλειά, γιατί ήθελα να κάνω κάτι καλό.

Δεν είμαι από τους καλλιτέχνες που έπαιρναν τα λεφτά για να αγοράσουν σκάφος.

Έχουν περάσει από τα χέρια μου πάρα πολλά χρήματα. Ούτε έχω βγάλει τόσο πολλά που να μου μείνουν, ούτε στερούμαι. Έχω μια πολύ άνετη ζωή, την οποία δημιούργησα εντελώς μόνη μου. Πάντα, όμως, είχα στο μυαλό  μου να μην κάνω πράγματα για τα οποία δεν είμαι ικανή.

Για μένα, επίσης, είναι πρωταρχικό και τώρα να πληρώσω τους συνεργάτες μου και να είμαι εντάξει απένατι στο κράτος, γιατί είναι το δικό μας κράτος. Δεν βρισκόμαστε στη Γαλλία και δεν μας αφορά τι θα γίνει στην Ελλάδα.

 

Πηγή: ΕΓΩ!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ