Ντέμι Λοβάτο: Ανακοίνωσε ότι δεν αυτοπροσδιορίζεται πλέον ως γυναίκα – ΒΙΝΤΕΟ

Η Demi Lovato ανακοίνωσε ότι προσδιορίζεται ως μη δυαδική. Η διάσημη τραγουδίστρια μοιράστηκε τα νέα με τους θαυμαστες σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στο Twitter την Τετάρτη, προσθέτοντας ότι θα αλλάξει τις αντωνυμίες που αναφέρονται σε εκείνην με “σε αυτούς / αυτούς”.

Η Ντέμι, είχε στο παρελθόν μιλήσει για τις σεξουαλικές της σχέσεις τόσο με γυναίκες όσο και άνδρες. “Δεν θέλω να θεωρηθώ ως ειδικός στο θέμα ή εκπρόσωπος για κάποιους” τόνισε.

“Σήμερα είναι μια μέρα που είμαι τόσο χαρούμενη που μοιράζομαι περισσότερα από τη ζωή μου με όλους σας. Είμαι περήφανη που σας ενημερώνω ότι ταυτίζομαι ως μη δυαδικό άτομο και θα αλλάξω επίσημα τις αντωνυμίες μου σε αυτούς / τους από εδώ και πέρα”.

Η Lovato είπε ότι κατάλαβε την ταυτότητα του φύλου της αφού αφιέρωσε χρόνο κάνοντας «θεραπευτική και αυτο-ανακλαστική δουλειά» τον τελευταίο χρόνο. “Νομίζω ότι αυτό αντιπροσωπεύει καλύτερα τη ρευστότητα που αισθάνομαι στην έκφραση του φύλου μου” υπογράμμισε.

Οι περιπέτειες με την υγεία της λόγω των ναρκωτικών πολλές. “Είχα τρία εγκεφαλικά, μία καρδιακή ανακοπή. Οι γιατροί μου μού είπαν ότι είχα μόνο 5-10 λεπτά ζωής. Είχα πολλές ζωές, σαν τη γάτα μου. Τώρα είμαι στην ένατη ζωή μου, είμαι έτοιμη να επιστρέψω σ’ αυτό που αγαπώ, που είναι να φτιάχνω μουσική”. Η σταρ παραλίγο να πεθάνει ον Ιούλιο του 2018 έπειτα από υπερβολική δόση οπιωδών στο σπίτι της στο Λος Άντζελες. Διεκομίσθη στο νοσοκομείο. Πριν από την κατάρρευσή της, τρεις μήνες πριν από την υπερβολική δόση, ήταν νηφάλια για έξι χρόνια. Αργότερα είχε πει στην Έλεν Ντετζένερις ότι η μάχη της με τη βουλιμία συνέβαλε στην επιστροφή της στα ναρκωτικά καθώς ήταν δυστυχισμένη. Νοσηλεύτηκε για δύο εβδομάδες προτού απευθυνθεί σε κέντρο αποκατάστασης για να συνεχίσει την αποθεραπεία της ενώ τον Δεκέμβριο του 2018 υποσχέθηκε στους θαυμαστές της ότι κάποια μέρα θα έλεγε όλη την αλήθεια.

Exit mobile version