Νίκος Φλωρινιώτης: Τι δήλωνε λίγες ημέρες πριν από τον θάνατό του – Η επίσκεψη του Κώστα Χαρδαβέλλα

Πέθανε ο Νίκος Φλωρινιώτης σε ηλικία 39 ετών, έπειτα από μία γενναία μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Ο γνωστός τραγουδιστής λίγες ημέρες πριν και ενώ νοσηλευόταν, είχε μιλήσει τηλεφωνικά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα.

«Έκλεισα το εξάμηνο του κύκλου που έκανα θεραπεία και πρέπει να κάνουμε καινούργιο τώρα γιατί ο οργανισμός συνηθίζει τη χημειοθεραπεία και τώρα πρέπει να την αλλάξουμε. Έχω έρθει να κάνω τις εξετάσεις μου, είμαι λίγο ταλαιπωρημένος, είμαι λίγο κάπως… Αύριο ξεκινάω την θεραπεία μου, ελπίζω να πάνε όλα καλά», είχε αναφέρει αρχικά.

Στη συνέχεια είχε πει ότι: «Είμαι από την Παρασκευή. Ήμουν ταλαιπωρημένος για τρεις – τέσσερις μέρες. Η γιατρός μου θεώρησε σωστό να κάνω εισαγωγή μέσα, για να με δουν. Ούτως ή άλλως ξεκινούσα και την θεραπεία. Ώστε να με δυναμώσουν, να είμαι δυνατός για να αντέξω την αγωγή και να πάνε τα πράγματα σωστά και καλά».

Η συνάντηση με τον Κώστα Χαρδαβέλλα

Μιλώντας για το γεγονός, πως τον επισκέφθηκε στο νοσοκομείο ο Κώστας Χαρδαβέλλας, είχε δηλώσει πως: «Δίπλα μου βρίσκονται η μητέρα μου και η αδελφή μου και πολλοί φίλοι μου καλοί, όπως και ο κύριος Χαρδαβέλλας που μου έκανε έκπληξη. Είναι μεγάλη τιμή για μένα που ήρθε από κοντά να με δει, γιατί έχει περάσει και ο ίδιος (καρκίνο)».

«Εν τω μεταξύ, ο κύριος Χαρδαβέλλας ήταν ο πρώτος από τους επώνυμους ανθρώπους που με πήρανε, όταν έμαθε στην αρχή για εμένα. Για να μου δώσει κουράγιο γιατί έχει περάσει και ο ίδιος μια ιστορία τέτοια και μου είχε δώσει πολύ μεγάλο κουράγιο. Μου είπε να μη φοβάμαι, ότι όλα θα πάνε καλά, το παν είναι η ψυχολογία και όλα θα περάσουν», είχε σημειώσει.

Ακόμα, είχε εξηγήσει ότι: «Ήρθε ο ίδιος, μου έφερε και το βιβλίο του, μου το υπέγραψε κιόλας και μου είπε είναι αφιερωμένο σε αυτό που έχει περάσει εκείνος, ότι το έχω περάσει κι εγώ, να το διαβάσω.

Ότι θα βγούμε νικητές όλοι όπως κι εκείνος πριν πολλά χρόνια, έτσι κι εγώ, να έχω πίστη στο Θεό. Ήδη πιστεύω πολύ κι πιστεύω ότι και ο πατέρας μου από κει ψηλά με προσέχει πολύ, να πάνε όλα καλά.

Βασικά ήταν το στήριγμα του σπιτιού και εκείνος και η μητέρα μου σαν βράχος. Αλλά με τον μπαμπά δουλεύαμε από μικρά παιδιά μαζί, ήταν λες και ήμασταν ένα. Παίρνω μεγάλη δύναμη από εκείνον».

«Θέλω να πω στον κόσμο να μην φοβάται»

Τέλος, ο Νίκος Φλωρινιώτης τόνισε: «Θέλω να πω στον κόσμο να μην φοβάται, να έχει πίστη. Να προσπαθεί να έχει καλή ψυχολογία όσο γίνεται σε όλα αυτά που ζούμε και να μην φοβάται.

Όλα σε αυτή την εποχή πιστεύω ότι φτιάχνονται και αν έχεις ανθρώπους να σε αγαπάνε και να σε στηρίζουν, δηλαδή εγώ χαίρομαι πάρα πολύ, πήρα τόση πολύ αγάπη από τον κόσμο που με έκανε και νιώθω τόση νοσταλγία… Χαίρομαι πραγματικά, πιστεύω ότι θα περάσει και θα μου φαίνεται σαν ένα κακό όνειρο».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ