Nicole Scherzinger: Η πρόταση γάμου σε παραλία στην Χαβάη

Η Nicole Scherzinger αρραβωνιάστηκε με τον Thom Evans. Η τραγουδίστρια και σταρ των Pussycat Dolls, 44 ετών, μπήκε στο Instagram για να μοιραστεί στιγμιότυπα από τη στιγμή που ο 38χρονος αθλητής του ράγκμπι της έκανε την πρόταση γάμου κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού στη Χαβάη.

Η Nicole έγραψε εύστοχα στη λεζάντα της ανάρτησής της: «Είπα ναι», μαζί με ένα emoji με δαχτυλίδι. Η 44χρονη διαθέτει σπίτι στο νησί.

Τα στιγμιότυπα έδειχναν τη στιγμή που ο Thom γονάτισε με το δαχτυλίδι και τη στιγμή που αγκαλιάστηκαν αφού εκείνη είπε το “ναι”.

Οι δύο φωτογραφίες που δημοσίευσε η Nicole Scherzinger

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger

 

Η τραγουδίστρια τις προηγούμενες ημέρες ανέβασε τις “θερμοκρασίες” καθώς μοιράστηκε μια σειρά από φωτογραφίες με μπικίνι στο Instagram. Ήταν στην παραλία Makaha με ένα μπικίνι με γαλάζιο γεωμετρικό print που αναδείκνυε την απίστευτη σιλουέτα της.

Η τραγουδίστρια και ο πρώην παίκτης του πρωταθλήματος ράγκμπι των Glasgow Warriors, συναντήθηκαν για πρώτη φορά όταν ήταν κριτής στο X Factor  το 2019 και σύντομα ερωτεύτηκαν.

Το αχώριστο ζευγάρι ανεβάζει τακτικά κοινές φωτογραφίες στο Instagram της Nicole, αλλά νωρίτερα αυτόν το μήνα ήταν ο Thom που δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο που τους δείχνει σε διακοπές στη Λισαβόνα. 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ