Νέο… Megxit για πρίγκιπα Χάρι και Μέγκαν Μαρκλ

Για νέο Megxit πάνε ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, οι οποίοι, όπως λένε οι πηγές, δεν τρελαίνονται με την έπαυλή τους στο Μοντεσίτο και ετοιμάζονται για… έξοδο.

Λέγεται πως ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αναζητούν νέο σπίτι προκειμένου να μετακομίσουν από την έπαυλη με τις εννέα κρεβατοκάμαρες, αξίας περίπου 13 εκατ. ευρώ, έπειτα από 18 μήνες, καθώς δεν τους αρέσει η τοποθεσία. Πηγές προσκείμενες στο ζευγάρι υποστηρίζουν ότι αναζητούν άλλα μέρη για να μεγαλώσουν τα δύο παιδιά τους, τον Άρτσι, 2 ετών και τη Λίλιμπετ, έξι μηνών.

Η είδηση έρχεται μόλις λίγες ημέρες αφού το ζευγάρι πέρασε τα πρώτα του Χριστούγεννα σαν οικογένεια στην εντυπωσιακή έπαυλη. Πηγή είπε στην Daily Mirror: “Σκέφτονται να πουλήσουν το σπίτι τους εκεί. Πάντως, δεν θα βγει στην αγορά εξαιτίας του ότι είναι αυτοί που είναι.  Δέχονται προσφορές μόνο από ανθρώπους που έχουν τους πόρους και είναι σοβαροί αγοραστές. Θέλουν να μείνουν στη γειτονιά ή γύρω εκεί, αλλά δεν τρελαίνονται με αυτό το σπίτι και την τοποθεσία” πρόσθεσε η ίδια πηγή.

Το ζευγάρι αγόρασε το οίκημα που διαθέτει 16 μπάνια, στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια πέρυσι, αφού παραιτήθηκε από τα πριγκιπικά καθήκοντά του και μετεγκαταστάθηκε στις ΗΠΑ, ενώ παρέδωσε τα κλειδιά του Φρόγκμορ Κότατζ στην πριγκίπισσα Ευγενία και τον σύζυγό της Τζακ Μπρούκσμπανκ.

Η έπαυλη έχει καταπράσινους κήπους και εκπληκτική θέα στη θάλασσα ενώ διαθέτει κελάρια και αίθουσες παιχνιδιών, αλλά και γυμναστήριο, σπα, κινηματογράφο, ανεξάρτητο ξενώνα, γήπεδο γκολφ και πισίνα.  προηγούμενος ιδιοκτήτης ήταν ο Ρώσος επιχειρηματίας Σεργκέι Γκρίσιν, που αγόρασε την έκταση το 2009.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ