Μέγκαν Μαρκλ: Εντυπωσίασε με κόκκινη τουαλέτα – Δεν άφησε λεπτό το χέρι του Χάρι

Μια λαμπερή εμφάνιση έκανε η Μέγκαν Μαρκλ στο πλευρό του συζύγου της, πρίγκιπα Χάρι.

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ παρευρέθηκαν σε ένα λαμπερό γκαλά στη Νέα Υόρκη χθες το βράδυ για να τιμήσουν τον στρατό, την παραμονή της Ημέρας των Βετεράνων στις ΗΠΑ και της Ημέρας Ανακωχής στη Βρετανία.

Η Μέγκαν Μαρκλ έφτασε στην εκδήλωση «Salute to Freedom» – που πραγματοποιήθηκε σε ένα αεροπλανοφόρο που βρίσκεται στο Μουσείο Θάλασσας, Αεροπορίας και Διαστήματος, με μια εντυπωσιακή, κόκκινη τουαλέτα Carolina Herrera με ένα βαθύ κόψιμο στον μηρό.

Το φόρεμα της 40χρονης μητέρας δύο παιδιών για το γκαλά ταίριαζε απόλυτα με τις κόκκινες σατέν γόβες Giuseppe Zanotti slingback, που είναι οι αγαπημένες της. Το ζευγάρι φορούσε καρφίτσες με τις κόκκινες παπαρούνες, ενώ η Μαρκλ δεν άφησε ούτε για ένα λεπτό το χέρι του συζύγου της.

Ο Χάρι ήταν ντυμένος πιο συντηρητικά με μαύρο κοστούμι, ενώ επέλεξε να φορέσει και τα μετάλλια του.

Ερωτηθείσα στο κόκκινο χαλί η Μέγκαν Μαρκλ αν είναι περήφανη για τον σύζυγό της, απάντησε: «Είμαι πάντα περήφανη για αυτόν».

Ο Χάρι, ο οποίος υπηρέτησε στον βρετανικό στρατό για δέκα χρόνια, μοίρασε μετάλλια για τα βραβεία Intrepid Valor σε πέντε στρατιωτικούς, βετεράνους και στρατιωτικές οικογένειες που ζουν με τις «αόρατες πληγές του πολέμου».

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ