Μουτσινάς: Η απάντηση για τον Αρναούτογλου και τα… τηλεφωνήματα

Γρηγόρης Αρναούτογλου και Νίκος Μουτσινάς. Δύο παλιοί συνεργάτες που βρέθηκαν στο επίκεντρο δημοσιευμάτων το τελευταίο χρονικό διάστημα… λόγω της απουσίας επικοινωνίας. Ο παρουσιαστής στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” ξεκαθάρισε τι έχει συμβεί στην πραγματικότητα.

Νίκος Μουτσινάς: Η κηδεία και το… ταλκ από την Ιερουσαλήμ

Άλλωστε όλες οι φίλες του που μίλησαν για εκείνον στην εκπομπή – Ζέτα Μακρυπούλια, Μαίρη Συνατσάκη, Ελισάβετ Κωνσταντινίδου, Αθηνά Οικονομάκου και Ντορέτα Παπαδημητρίου – συμφώνησαν σε ένα πράγμα: την κακή σχέση του με το τηλέφωνο και το κουσούρι… να εξαφανίζεται κατά μεγάλα χρονικά διαστήματα.

Με τη σειρά του ο Νίκος Μουτσινάς είπε: «Όσo καλά τα πάω με τις γυναίκες δεν τα πάω τόσο καλά με τους άνδρες. Τον Γρηγόρη τον αγαπάω κανονικά. Είναι ένας μικρός πλανήτης που μας κάνει την τιμή να είναι εδώ στη γη. Πάντα έχω στο μυαλό μου ότι ο Γρηγόρης είναι ένα μικρό παιδί που κουτουρντίζει», είπε αρχικά.

Μουτσινάς: Όταν είπα στην μαμά μου ότι είμαι γκέι έβαλε τα κλάματα

Και συνέχισε: «Αυτό με το τηλέφωνο, είναι ότι πιο αστείο έχει συμβεί στη ζωή μου τον τελευταίο καιρό. Έρχονται στο θέατρο, μου δίνουν δίνουν συγχαρητήρια και με ρωτάνε “τον πήρες μωρέ τον Γρηγόρη ένα τηλέφωνο;”. Δηλαδή, πώς ξαφνικά έγινε ο Γρηγόρης ένα δικό μου θύμα που δεν τον παίρνω τηλέφωνο;»

«Αυτό ξεκίνησε λέγοντας μου “σε παρακαλώ πάρε με ένα τηλέφωνο γιατί θέλω να σου δείξω κάτι”. Ήθελε να μου μιλήσει για ένα κόνσεπτ που του άρεσε να το κάνουμε μαζί. Δεν ξέρω αν ισχύει πια, γιατί έχουν περάσει όντως 2-3 χρόνια, αλλά τα 2-3 χρόνια αυτά, ο Γρηγόρης είναι κολλημένος στον ΑΝΤ1, εγώ κολλημένος στον ΣΚΑΪ, οπότε ίσως γι’ αυτό πήγε προς τα πίσω. Γύρισε και είπε και τώρα πως “αν με πάρει τηλέφωνο θα του πω άντε γειά και θα του το κλείσω”, θα έπαιρνες εσύ; Να πάρω για να του δώσω τη χαρά να μου κλείσει το τηλέφωνο; Δεν θα τον πάρω τηλέφωνο. Τίποτα Νικόλα, τίποτα» τόνισε ο Νίκος Μουτσινάς.

Μουτσινάς: Έκανα προσπάθειες να αποκτήσω παιδί – Η βοήθεια της Συνατσάκη με την παρένθετη μητέρα

Πώς ξεκίνησε η ιστορία με Αρναούτογλου και Μουτσινά

Ο Γρηγόρης Αρναούτογλου στο «2night show» πριν από λίγες ημέρες υποδέχτηκε την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου και από οικοδεσπότης πέρασε στη θέση του καλεσμένου, για να απαντήσει στις ερωτήσεις της ηθοποιού.

Έτσι ο Γρηγόρης Αρναούτογλου είπε για τον Νίκο Μουτσινά: «Ο Νίκος με έχει στενοχωρήσει πολύ. Στο λέω πολύ σοβαρά. Του ζήτησα εδώ και 2,5 χρόνια να πιούμε έναν καφέ. Και ίσως είναι και ο λόγος που γενικά έχω απομακρυνθεί. Μαθαίνω ότι γενικά δεν απαντάει στα μηνύματα και δεν σηκώνει τηλέφωνα».

«Δηλαδή είδα πως δεν ήταν επί προσωπικού, αλλά εγώ το πήρα πολύ προσωπικά. Του το ζήτησα τελευταία φορά που πήγα και του είπα “σε παρακαλώ, θέλω να σου πω κάτι και θέλω να το πούμε σε καφέ”. 2-3 χρόνια δεν με έχει πάρει ακόμη ένα τηλέφωνο να του πω να βρεθούμε να πιούμε ένα καφέ» πρόσθεσε.

«Τόσο πολύ με στενοχώρησε που σταμάτησα να ασχολούμαι. Πάντα εύχομαι όμως να είναι καλά. Δε θα μιλήσω για το ταλέντο του. Είχα πει στο ραδιόφωνο πρόσφατα, ότι επειδή στενοχωριέται που τώρα δεν πάει λίγο καλά στα νούμερα και σκεφτόταν για την τηλεόραση, ότι δεν έχει να αποδείξει τίποτα, έχει κάνει τόσο μεγάλες επιτυχίες, όλα αυτά κάνουν κύκλους, θα το ξαναβρεί. Μας λείπουν τέτοια ταλέντα στην τηλεόραση» τόνισε κλείνοντας ο Γρηγόρης Αρναούτογλου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ