Μόδα κάνει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι τους κοντούς άνδρες – Trend στο TikTok και το Twitter

Trend στο διαδίκτυο θέλει τις γυναίκες να παραληρούν για τους κοντούς άνδρες, με τον Βολοντίμιρ Ζελένσκι να προσελκύει το παγκόσμιο ενδιαφέρον όσο συνεχίζεται ο πόλεμος στην Ουκρανία.

Οι χρήστες των social media στο TikTok και το Twitter χρησιμοποιούν όλο και πιο πολύ το hashtag #ShortKingSpring για να εκφράσουν την προτίμησή τους στους άνδρες με ύψος το πολύ έως 1,73 μ.

Ζελένσκι

Αν και ο όρος “short king” (κοντός βασιλιάς) χρησιμοποιείται online από το 2018, φέτος γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλές, με το hashtag #shortking να φθάνει τις 340 εκατ. θεάσεις στο TikTok.

Πολλοί influencers ήδη αποκαλούν το 2022 το “έτος του κοντού βασιλιά”, ενώ άλλοι επευφημούν ζευγάρια που κλίνουν σ’ αυτό το trend. Τις τελευταίες εβδομάδες σταρ όπως ο Τομ Χόλαντ, που είναι 1,73, ή ο Τζόε Τζόνας 1,70, έχουν εμφανιστεί στο κόκκινο χαλί έχοντας δίπλα τους τις σαφώς ψηλότερες συντρόφους τους.

Και δεν είναι μόνο οι… κοντοί σταρ του Χόλιγουντ που κατακτούν τις γυναικείες καρδιές. Ο Ουκρανός πρόεδρος Βολοντίμιρ Ζελένσκι, ύψους μόλις 1,70, έχει προσελκύσει το παγκόσμιο ενδιαφέρον με την ηρωική του στάση όσο η χώρα του μάχεται με γενναιότητα κατά της ρωσικής εισβολής.

Φέρεται η μόδα για τους κοντούς άνδρες να ξεκίνησε το 2018, όταν ο κωμικός Jaboukie Youyng-White να έκανε μια σχετική ανάρτηση στο twitter, γράφοντας “έχω κουραστεί να χρησιμοποιείται το “κοντός” σαν προσβολή. “Κοντός” σου έδωσε τον Ντάνι Γκλόβερ, τον Τομ Χόλαντ, τον Ντάνιελ Καλούγια”.

Ωστόσο, μόνο τις τελευταίες εβδομάδες ο όρος έχει γίνει μόδα στα social media, με το “Short Kings” γρήγορα να γίνεται viral σε TikTok και Twitter. Αυτή που πρωτοπορεί στο… κίνημα είναι η Άμπι Χέρμπερτ η οποία ανεβάζει στο TikTok βίντεο της ίδιας στο πλευρό του πιο κοντού από την ίδια μουσικού συζύγου της, Τζος. Συχνά επισημαίνει τη διαφορά ύψους με τον σύζυγό της και δίνει συμβουλές στα βίντεό της “πώς να ποζάρεις με έναν κοντό βασιλιά” και “γιατί το ύψος δεν μετρά”.

@abbieherbert SHARE AND TAG ALL SHORT KINGS AND TALL QUEENS!!! LIKE FOR PART 2 #short #tall #height #heightdifference #couple #husbandwife #couplegoal #relatable #comedy #viral #pose #fyp #4u #surprise #shortking #parents #parentsoftiktok #itsajoke #couplecomedy #tutorial ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey

“Ψηλές βασίλισσες και κοντοί βασιλιάδες, όλα έχουν να κάνουν με τις παραισθήσεις και τις γωνίες”.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ