Μιμή Ντενίση: Η Μαριτίνα προσπάθησε πολύ να χάσει κιλά λόγω bullying

Στις τηλεοπτικές κάμερες έκανε δηλώσεις η Μιμή Ντενίση. Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στην αλλαγή στην εμφάνιση της κόρης της Μαριτίνας. Ακόμα, αποκάλυψε πως η κόρη της έχει δεχθεί bullying.

«Η κόρη μου προσπάθησε πάρα πολύ να χάσει κιλά, γιατί ξέρετε ότι στην εποχή μας δυστυχώς υπάρχει και πάρα πολύ bullying. Άμα είσαι πολύ λεπτός, άμα είσαι πιο παχουλός, άμα είσαι πιο κοντός, άμα είσαι πιο ψηλός, παντού ένα bullying» εξήγησε η Μιμή Ντενίση.

«Η κόρη μου δέχθηκε bullying κυρίως λόγω της διασημότητάς μου. Επειδή προσέχουν κάποιους που ξέρουν τους γονείς τους, αλλά είναι πολύ δυνατή» ανέφερε η γνωστή ηθοποιός.

Υπενθυμίζετε πως πρόσφατα η Μιμή Ντενίση και η κόρη της Μαριτίνα είχαν παραχωρήσει κοινή συνέντευξη περιοδικό «ΟΚ!». Κατά τη διάρκεια της συνέντευξης η Μαριτίνα Ντενίση μίλησε για την απώλεια των κιλών της.

Έχασες αρκετά κιλά. Πώς το κατάφερες;

Μαριτίνα: Πράγματι, έχασα πολλά κιλά. Περιόρισα τις ποσότητες του φαγητού, κάνω αυστηρή δίαιτα και προπονούμαι στον Πανελλήνιο με γυμναστή.

Είδες μία μέρα τον εαυτό σου στον καθρέπτη και το αποφάσισες;

Μαριτίνα: Ακριβώς. Είπα «δεν πάει άλλο». Μετά από ένα σημείο δεν μου άρεσε η εικόνα μου και αποφάσισα να την αλλάξω. Είχα διάφορα θεματάκια, τα έλυσα και ξεκίνησα. Σε όλη αυτή τη διαδρομή είχα τη συμπαράσταση της μαμάς και όλης της οικογένειας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ