Ο xολιγουντιανός σταρ Μίκι Ρουρκ, με αφορμή την ξεχωριστή συμμετοχή του στην ταινία «Ο άνθρωπος του Θεού», με πρωταγωνιστή τον Άρη Σερβετάλη, μιλά στη Realnews για τη χώρα μας, για την απώλεια της οικογένειάς του, για τα θαύματα που έχει βιώσει και για την προσωπική του εξέλιξη.

Της ΚΟΡΥΝΑΣ ΜΑΝΤΑΓΑΡΗ

Ένα άλλο πρόσωπο του Μίκι Ρουρκ αποκαλύπτεται στη μεγάλη οθόνη.

Ο χολιγουντιανός σταρ μιλά στη Realife για την πίστη του στον Θεό και για τα θαύματα που έχει βιώσει σε προσωπικό επίπεδο. Παρά την καταξίωσή του, αναφέρεται με συστολή στη συμμετοχή του στην ταινία της Γελένα Ποπόβιτς «Ο άνθρωπος του Θεού», η οποία από την περασμένη Πέμπτη κυκλοφορεί στις ελληνικές κινηματογραφικές αίθουσες σε διανομή Feelgood Entertainment.

Σύμφωνα με την ιστορία, αρκεί η ταπεινότητα ενός αγίου, όπως ο Αγιος Νεκτάριος, για να μπορέσουν να υπερνικηθούν τα εμπόδια και να γίνει το θαύμα – προσωπικό ή καθολικό.

Μίκι Ρουρκ

“Πιστεύω στον Θεό. Είχα έναν πνευματικό, τον οποίο συμβουλευόμουν για 23 χρόνια, τον πατέρα Πέτρο, που πέθανε πριν από δύο χρόνια και με πόνεσε πολύ το γεγονός, γιατί υπήρχαν ερωτήσεις που είχα ακόμη να του κάνω για τον Θεό και για τη μεταθανάτια ζωή. Η απώλειά του με συνέτριψε” περιέγραψε.

Μίκι Ρουρκ

“Στη ζωή υπάρχουν μικρά θαύματα και μεγάλα θαύματα. Εχω βιώσει και τα δύο, αλλά πιστεύω μόνο στα θαύματα που προέρχονται από τον Θεό. Δεν πιστεύω στην τύχη, δεν πιστεύω στα χρήματα και στη δύναμη. Πιστεύω στις αποφάσεις που παίρνεις στη ζωή. Το πιο σημαντικό πράγμα είναι να είσαι ειλικρινής, πιστός, να έχεις αγάπη στην καρδιά και να νοιάζεσαι για ανθρώπους που είναι λιγότερο τυχεροί από εσένα” πρόσθεσε.

 

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife

Διαβάστε εδώ το δημοσίευμα της Realife