Μελίνα Ασλανίδου: Μαζί με το «Νύχτα στάσου» έρχονται και οι νύχτες με τη Γλυκερία στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο

Η Μελίνα Ασλανίδου που κέρδισε από το πρώτο επεισόδιο τις εντυπώσεις σε ρόλο οικοδέσποινας στο «Νύχτα στάσου» στο πλευρό του Χρήστου Νικολόπουλου, ξεκινά live εμφανίσεις με τη Γλυκερία στο Γυάλινο μουσικό θέατρο και μετατρέπουν  τις νύχτες του Σαββάτου σε μουσικές εμπειρίες.

της Νάντιας Ρηγάτου

Η κορυφαία μουσική συνάντηση Γλυκερίας και Μελίνας Ασλανίδου επί σκηνής στο Γυάλινο Μουσικό θέατρο είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 25 Νοεμβρίου και κάθε Σάββατο!

Οι σπουδαίες ερμηνεύτριες θα παρουσιάσουν ένα ξεχωριστό, αυθεντικό, και ιδιαίτερα ψυχαγωγικό πρόγραμμα, με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους, αλλά και αγαπημένα τραγούδια – σταθμούς σπουδαίων Ελλήνων δημιουργών.

Η Γλυκερία και η Μελίνα Ασλανίδου, ενώνουν τις φωνές τους για να χαρίσουν στο κοινό τους ανεπανάληπτες βραδιές διασκέδασης, πλαισιωμένες από τον ταλαντούχο τραγουδιστή Χάρη Μακρή και πολυμελή ορχήστρα ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση έχει αναλάβει ο Στέλιος Φωτιάδης.

Η Γλυκερία, θεωρείται από πολλούς η πιο γνήσια λαϊκή τραγουδίστρια της γενιάς της και έχει κερδίσει επάξια σε Ελλάδα και εξωτερικό τον χαρακτηρισμό “η φωνή της Ελλάδας”.  Η Μελίνα Ασλανίδου είναι μια από τις πιο γνωστές και αγαπημένες ερμηνεύτριες του λαϊκού και έντεχνου τραγουδιού.

Η συνάντηση τους επί σκηνής προβλέπεται άκρως συναρπαστική!

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ