Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Η νέα δημόσια εμφάνιση, ενώ το Παλάτι βρίσκεται σε πανικό

Σε νέα δημόσια εμφάνιση προχώρησαν η Μέγκαν Μαρκλ και ο πρίγκιπας Χάρι, που προσπαθούν να αλλάξουν την εικόνα τους στα ΜΜΕ.

Η επιστροφή της Μέγκαν Μαρκλ στο Netflix – Όλες οι λεπτομέρειες για τη νέα εκπομπή

Μετά το σκάνδαλο με την επεξεργασμένη φωτογραφία της Κέιτ Μίντλετον και την αναταραχή στο βρετανικό Παλάτι φαίνεται ότι το ζευγάρι συνεχίζει ακάθετο να χτίζει την επικοινωνιακή στρατηγική του.

Πηγή: Shaun Robinson / Instagram

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ μίλησαν χθες το βράδυ κατά τη διάρκεια μιας έκθεσης για την τέχνη και την ιστορία των Αφροαμερικανών στο Λος Άντζελες. Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσεξ βρέθηκαν χθες στην εκδήλωση της Συλλογής Αφροαμερικανικής Τέχνης και Ιστορίας Kinsey στο SoFi Stadium.

Μέγκαν Μαρκλ: Ρίχνει «γέφυρες» επικοινωνίας στην Κέιτ Μίντλετον

Σε ένα βίντεο από την εκδήλωση που ανέβασε στο Instagram ο σεναριογράφος Matheos Coelho, η Μέγκαν Μαρκλ ακούγεται να λέει: «Σκέφτηκα ότι ω Θεέ μου, η προέκταση αυτού μπορεί να σημαίνει ότι μιλάς για την επιτυχία σου, θα σε δουν και θα πουν ότι το άξιζες. Και ελπίζω να φτάσετε σε αυτό το σημείο… γι’ αυτό ένα τεράστιο ευχαριστώ στην οικογένεια Kinsey».

Πηγή: matheoscoelho / Instagram

Η 42χρονη δούκισσα φορούσε μια μάλλινη κάπα Carolina Herrera με κεντήματα λουλουδιών αξίας 4.800 βρετανικών λιρών, ενώ ο σύζυγος της φορούσε ένα κομψό κοστούμι με λευκό πουκάμισο με ανοιχτό λαιμό.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ