Μέγκαν Μαρκλ: Ρίχνει «γέφυρες» επικοινωνίας στην Κέιτ Μίντλετον

Με τις φήμες για την ευημερία της Πριγκίπισσας της Ουαλίας να ξεφεύγουν από τον έλεγχο, εν μέσω της αναστάτωσης για την φωτογραφία με το photoshop, η Μέγκαν Μαρκλ προσπαθεί να προσφέρει υποστήριξη στην αποξενωμένη κουνιάδα της, λέει μία πηγή.

Ο συγγραφέας του βιβλίου “Scandals of the Royal Palaces” Tom Quinn είπε στη Mirror ότι η Δούκισσα του Sussex έχει επικοινωνήσει με το παλάτι του Kensington αρκετές φορές μέσω περιφερειακών “καναλιών” σε μια προσπάθεια να συνδεθεί με την Κέιτ Μίντλετον, της οποίας η ανάκαμψη από σοβαρή επέμβαση στην κοιλιακή χώρα έχει πυροδοτήσει άγριες φήμες για αυτήν.

«Ανησυχεί ειλικρινά για την υγεία της Κέιτ», ισχυρίστηκε ο Κουίν.

Η Μαρκλ και ο σύζυγός της πρίγκιπας Χάρι δεν μιλούσαν με την Κέιτ και τον σύζυγό της πρίγκιπα Ουίλιαμ από τότε που μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια το 2020.

Ωστόσο, είναι απίθανο η Κέιτ να βρίσκεται σε κατάσταση να ξεκινήσει συνομιλίες συμφιλίωσης, ισχυρίζεται ένας άλλος γνώστης.

«Δεν νομίζω ότι η Κέιτ θα θεωρούσε ποτέ την Μέγκαν – η οποία πέρασε τόσο μικρό χρονικό διάστημα στο Παλάτι – ως κατάλληλο ή ικανό άτομο για να της δώσει συμβουλές ή την υποστήριξή της», είπε στο  OK! .

«Αυτή είναι η στιγμή για την Κέιτ να επικεντρωθεί στην ανάκτηση της δύναμής της, σωματικά και ψυχικά, και δεν φαντάζομαι ότι θα ήταν ό,τι καλύτερο να αντιμετωπίσει το οικογενειακό ρήγμα αυτή τη στιγμή», πρόσθεσε.

Αλλά σημείωσε ότι αν η πρώην ηθοποιός στείλει «λουλούδια» ή «κάποιο δώρο» στην πριγκίπισσα για να «της φτιάξει τη διάθεση», τότε «η χειρονομία θα γινόταν ευγενικά αποδεκτή». Η Κέιτ πιθανότατα θα δεχόταν ευγενικά τον «κλάδο ελαίας» της Μαρκλ, καθώς δεν θα ήθελε να τη δουν να «αποκρούει αυτές τις πρωτοβουλίες».

Αλλά θα ήταν απίθανο να οδηγήσει σε μια πραγματική συμφιλίωση μεταξύ του ζευγαριού ή των αντιμαχόμενων συζύγων τους.

«Η αίσθηση στο Παλάτι του Κένσινγκτον είναι ότι αν οι προσπάθειες της Μέγκαν να επεκτείνει ένα κλαδί ελιάς είναι ευπρόσδεκτες, απλώς θα ανοίξουν ξανά παλιές πληγές», είπε ο Κουίν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ