Μέγκαν Μαρκλ – Πρίγκιπας Χάρι: Δεν τους εμπιστεύεται η βασιλική οικογένεια – Έχουν «κάψει» κάθε γέφυρα επιστροφής

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ είναι «απίθανο» να επιστρέψουν στη βασιλική οικογένεια της Βρετανίας ως εργαζόμενα μέλη καθώς όλες οι γέφυρες έχουν «καεί εντελώς», σύμφωνα με ειδικό στα βασιλικά θέματα.

Κέιτ Μίντλετον – Πρίγκιπας Ουίλιαμ: Γιατί είναι νευρικοί για την άφιξη του πρίγκιπα Χάρι στο Λονδίνο – Το παρασκήνιο

Ο δούκας και η δούκισσα του Σάσσεξ παντρεύτηκαν το 2018 και μετακόμισαν στο Frogmore Cottage στο Ουίνδσορ. Στη συνέχεια, το ζευγάρι καλωσόρισε το πρώτο του παιδί, τον πρίγκιπα Άρτσι.

Στις αρχές του 2020, οι Σάσσεξ ανακοίνωσαν ότι θα αποχωρήσουν από τους ρόλους τους ως εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας και μετακόμισαν στο Μοντεσίτο της Καλιφόρνια.

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ πρέπει να ζητήσουν συγγνώμη από την Κέιτ – «Είναι ο μόνος τρόπος για να προχωρήσει η οικογένεια μαζί»

Από τότε που αποχώρησαν από τη βασιλική ζωή το ζευγάρι έχει κάνει διόλου κολακευτικές αποκαλύψεις για τον χρόνο τους στην βασιλική οικογένεια. Αν και οι σχέσεις του πρίγκιπα Χάρι με τον βασιλιά Κάρολο μετά την διάγνωση του δεύτερου με καρκίνο φαίνεται ότι ομαλοποιούνται δεν συμβαίνει το ίδιο με την σχέση του δούκα του Σάσσεξ με τον αδελφό του πρίγκιπα Ουίλιαμ.

Τώρα μία ειδικός επί των δημοσίων σχέσεων και των βασιλικών θεμάτων απάντησε εάν θεωρείται πιθανό το ζευγάρι των Σάσσεξ να επιστρέψει στα βασιλικά καθήκοντα αφού τόσο ο βασιλιάς όσο και η Κέιτ Μίντλετον υποβάλλονται σε θεραπείες για καρκίνο και απέχουν από τις δημόσιες εμφανίσεις.

Η έκκληση της Μέγκαν Μαρκλ στον Πρίγκιπα Χάρι – «Πρέπει να τα ξαναβρείς με τον Ουίλιαμ»

«Είναι αμφίβολο ότι η Μέγκαν και ο Χάρι θα επιστρέψουν στη βασιλική οικογένεια ως εργαζόμενα βασιλικά μέλη, ακόμη και με τον Κάρολο και την Κέιτ να υποβάλλονται σε θεραπεία για τον καρκίνο», τόνισε η Lynn Carratt.

Και συνέχισε: «Η μοναρχία επί του παρόντος καθοδηγείται από την Καμίλα, κάτι που δεν θα περιμέναμε πριν λίγα χρόνια πριν να δούμε. Ο πρίγκιπας Εδουάρδος και η Σόφι (αγαπημένη της αείμνηστης βασίλισσας Ελισάβετ), ο δούκας και η δούκισσα του Εδιμβούργου, έχουν εντείνει την υποστήριξή τους προς τη βασίλισσα».

Επιπλέον η Lynn Carratt σημείωσε πώς η αδελφή του βασιλιά, η πριγκίπισσα Άννα, «χρόνο με το χρόνο, πραγματοποιεί πάντα τις πιο δημόσιες υποχρεώσεις», ενώ εξήγησε ότι αυτό πιθανότατα δεν θα αλλάξει «ειδικά όσο ο αδελφός της είναι άρρωστος».

«Οι γέφυρες έχουν ”καεί” μεταξύ του Χάρι και της Μέγκαν όσον αφορά το να γίνουν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας. Η οικογένεια δεν πιστεύει ότι μπορεί να τους εμπιστευτεί», υπογράμμισε η Lynn Carratt.

«Επίσης δεν θα τους επιτραπεί ποτέ να εργαστούν με μερική απασχόληση ως βασιλικοί, ενώ θα μοιράζουν τον χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Αμερικής και να το κάνουν με τους δικούς τους όρους. Τους το είχαν αρνηθεί και παλαιότερα και δεν βλέπω δεν βλέπω να είναι διαφορετικά τώρα», ανέφερε η ειδικός.

Τέλος εξήγησε ότι όλες οι εντάσεις μεταξύ της βασιλικής οικογένειας και του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ σημαίνει ότι πλέον ο δρόμος για την επιστροφή τους στην Βρετανία είναι κλειστός.

«Ενώ ο Χάρι προσπαθεί τώρα να χτίσει οικογενειακές γέφυρες με τον πατέρα του και τον αδελφό του και την κουνιάδα του όσον αφορά την οικογενειακή σχέση τους, οι προηγούμενες διαφωνίες που έγιναν δημόσια και το χάσμα που είναι ακόμα βαθύ θα τους επηρεάσει να επιστρέψουν και να γίνουν εργαζόμενα μέλη της βασιλικής οικογένειας», ανέφερε η Lynn Carratt.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ