Μέγκαν Φοξ: Η νέα «εκρηκτική» εμφάνιση στα PEOPLE’s Choice 2024 – Οι κατηγορίες για πλαστικές και η απάντηση

Η Μέγκαν Φοξ φόρεσε μια εντυπωσιακή λευκή τουαλέτα για τα βραβεία PEOPLE’s Choice 2024. Βέβαια, αρκετοί θαυμαστές της έσπευσαν να σχολιάσουν πως η εμφάνισή της έχει αλλάξει κατά πολύ το τελευταίο διάστημα.

Για την εκδήλωση, η 37χρονη ηθοποιός κράτησε τα ροζ μαλλιά της και πρόσθεσε ένα άλλο τολμηρό ποπ χρώμα με ένα vampy red lip. Την Παρασκευή, η γοητευτική ηθοποιός ανακοινώθηκε ως παρουσιάστρια για τα PCAs, μαζί με τους Sydney Sweeney, Victoria Monét και Jeremy Renner.

Καθώς οι εμφανίσεις της στο κόκκινο χαλί της συνεχίζουν να γίνονται πρωτοσέλιδα, το ίδιο κάνουν και τα σχόλια για την εμφάνισή της στο διαδίκτυο. Νωρίτερα αυτό το μήνα, η ηθοποιός απευθύνθηκε σε επικριτές που αμφισβήτησαν την εμφάνισή της κατά τη διάρκεια του  Σαββατοκύριακου του Super Bowl του 2024.

Μέγκαν Φοξ
Φωτογραφία: ΜΕΓΚΑΝ ΦΟΞ/INSTAGRAM

Δημοσιεύοντας φωτογραφίες της με τον αρραβωνιαστικό της Machine Gun Kelly, την Taylor Swift και τον πρωταθλητή του Super Bowl, Travis Kelce, τραβηγμένες στο νυχτερινό κέντρο Zouk του Resorts World Las Vegas, η Μέγκαν Φοξ μοιράστηκε μια αναιδή απάντηση στους θαυμαστές που την κατηγόρησαν ότι έκανε πλαστική επέμβαση σε παλαιότερες φωτογραφίες. «Θεέ μου παιδιά φαίνονται πόσο διαφορετική… δεν φαίνομαι», έγραψε.

«Αποδείχθηκε ότι ήταν απλώς μια σκιερή φωτογραφία κινητού που έμοιαζα με μια ουκρανική κούκλα που φουσκώνει», συνέχισε. «Όταν στην ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ μοιάζω με μια από αυτές τις πανάκριβες κούκλες σεξ από σιλικόνη που μπορείς να βρεις μόνο στην Ιαπωνία» τόνισε η Φοξ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Το περασμένο καλοκαίρι, η ηθοποιός μίλησε για το ότι δεν αισθάνεται πάντα αυτοπεποίθηση κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξης για το τεύχος Sports Illustrated Swimsuit 2023.

«Έχω σωματική δυσμορφία – δεν βλέπω ποτέ τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι. Δεν υπάρχει ποτέ σημείο στη ζωή μου που να αγάπησα το σώμα μου, ποτέ, ποτέ» εξομολογήθηκε.

Η Μέγκαν Φοξ πρόσθεσε ότι το να μάθει να αγαπά τον εαυτό της είναι ένα ταξίδι που δεν τελειώνει ποτέ.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ