Πρίγκιπας Χάρι – Μέγκαν Μαρκλ: «Μηδαμινές οι ελπίδες για συμφιλίωση με την βασιλική οικογένεια» – Οι κραδασμοί με το Netflix

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ, η Δούκισσα του Σάσεξ, είναι απελπισμένοι καθώς συμβιβάζονται με την προοπτική να μην υπάρξει συμφιλίωση με την υπόλοιπη βασιλική οικογένεια, ισχυρίστηκε η λαίδη Κόλιν Κάμπελ.

Από τη στιγμή που ο βασιλιάς Κάρολος Γ’ ανακοίνωσε ότι θα έμενε προσωρινά εκτός δράσης μετά τη διάγνωση του καρκίνου νωρίτερα φέτος, το ζευγάρι έχει εντείνει τις δημόσιες εμφανίσεις του, με τον Πρίγκιπα Χάρι μάλιστα να επιστρέφει στο Ηνωμένο Βασίλειο. Η πρόσφατη δραστηριότητα έχει προκαλέσει φήμες ότι το ζευγάρι μπορεί να επιδιώκει να συμφιλιωθεί με τους βασιλικούς μετά την ακατάστατη αναχώρησή τους στις ΗΠΑ το 2020. Στη συνέντευξή του ο Χάρι φάνηκε να είναι διατεθειμένος να βοηθήσει όπως μπορεί τον πατέρα του και να τα ξαναβρεί με την οικογένεια.

Αλλά οι ελπίδες τους διαψεύστηκαν από τη βασιλική βιογράφο Lady C, η οποία είπε ότι οι πιθανότητες μιας συμφιλίωσης είναι “γελοίες και μηδαμινές”. Όταν ρωτήθηκε αν οι πρόσφατες κινήσεις του υποδηλώνουν ότι θα μπορούσε να συμφιλιωθεί με την οικογένειά του, η λαίδη Κόλιν Κάμπελ είπε ότι το ζευγάρι βρίσκεται σε «απελπιστική κατάσταση» καθώς η συμφωνία τους με το Netflix «κινδυνεύει να πέσει στα βράχια».

Συγκεκριμένα τόνισε στο GB News: «Ο Χάρι και η Μέγκαν βρίσκονται σε απελπιστική κατάσταση αυτή τη στιγμή. Βλέπουν ένα πολύ άδειο ημερολόγιο για το μέλλον».

«Η συμφωνία τους με το Netflix βρίσκεται σε κίνδυνο και είτε πρόκειται να αναθεωρηθεί πολύ προς τα κάτω από οικονομικής πλευράς για αυτούς είτε θα τερματιστεί» πρόσθεσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ