Μέγκαν Φοξ: Επέστρεψε στο instagram – Η φωτογραφία με το μαγιό της

Τις καμπύλες της ανέδειξε η Μέγκαν Φοξ, σε φωτογραφία που δημοσίευσε στα social media το Σαββατοκύριακο, λίγες εβδομάδες αφού δήλωσε ότι δεν αγάπησε ποτέ το σώμα της.

Aura nails: Το νέο και πρωτοποριακό μανικιούρ της Μέγκαν Φοξ

Η ηθοποιός την Κυριακή έκανε ένα post, με δύο φωτογραφίες, στο προσωπικό της προφίλ στο instagram.

Στη μία φωτογραφία φαίνεται από τον λαιμό και κάτω και φοράει μόνο το μαύρο μαγιό της. Ενώ η δεύτερη είναι μία selfie της κοκκινομάλλας πλέον Μέγκαν Φοξ, από εξόρμησή της σε παραλία.

“Καυτή” αποκάλυψη από τη Μέγκαν Φοξ – Άνοιξε τρύπα σε παντελόνι για να κάνει σεξ

Στη λεζάντα γράφει: «Άσσος των φλυτζανιών + το αστέρι». Αναφερόμενη σ’ έναν συνδυασμό καρτών ταρώ που σημαίνει ελπίδα και νέα ξεκινήματα.

Η ηθοποιός σύμφωνα με το “Page Six”, πριν από λίγες εβδομάδες ανέφερε σε συνέντευξή της στο “Sports Illustrated” πως έχει σωματική δυσμορφία.

«Έχω σωματική δυσμορφία. Ποτέ δεν βλέπω τον εαυτό μου όπως με βλέπουν οι άλλοι άνθρωποι» είπε. Προσθέτοντας πως: «Δεν υπήρξε ποτέ σημείο στη ζωή μου που να αγαπούσα το σώμα μου».

Η Φοξ επέστρεψε πρόσφατα στην πλατφόρμα των μέσων κοινωνικής δικτύωσης, αφού είχε απενεργοποιήσει τον λογαριασμό της έπειτα από έναν καβγά με τον αρραβωνιαστικό της, Μασίν Γκαν Κέλι. Τον Φεβρουάριο, οι δυο τους πυροδότησαν τις φήμες χωρισμού, όταν η ηθοποιός διέγραψε όλες τις φωτογραφίες της με τον 33χρονο μουσικό στο instagram.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ