Μέγκαν Φοξ: Αγνώριστη με ελάχιστο μακιγιάζ σε mirror selfie – Σαστισμένοι θαυμαστές ρωτούν: «Γιατί φαίνεται τόσο διαφορετική;»

Οι θαυμαστές της Μέγκαν Φοξ έμειναν με το στόμα ανοιχτό αφού η ηθοποιός δημοσίευσε μια mirror selfie στο Instagram της την Τετάρτη.

Η σταρ των Transformers, 37 ετών, μακριά από τον συνηθισμένο λαμπερό εαυτό της με ελάχιστο μακιγιάζ στο πρόσωπό της, προκάλεσε σύγχυση στους followers που επέμεναν ότι δεν την αναγνώρισαν.

Στο στιγμιότυπο, η Μέγκαν Φοξ φαινόταν να φορά μόνο μάσκαρα, ρουζ και lip gloss καθώς πόζαρε στον καθρέφτη με τους κοιλιακούς της σε πρώτο πλάνο.

Φορούσε μαύρο αθλητικό σουτιέν, παντελόνι πιτζάμα, ενώ τα μακριά μπλε μαλλιά της έπεφταν στο στήθος της. Οι θαυμαστές είπαν ότι η Μέγκαν έμοιαζε με την Κιμ Καρντάσιαν και ακόμη και την Τσέλσι Μπλάκγουελ, τη σταρ του Love Is Blind που είπε… ότι τη συγκρίνουν με την Φοξ.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Megan Fox (@meganfox)

“Κιμ Καρντάσιαν είσαι εσύ;” ένας χρήστης του Instagram παρατήρησε ενώ ένας άλλος δημοσίευσε, «Νόμιζα ότι αυτή ήταν η Kim Kardashian».

«Αυτή δεν είναι η Μέγκαν Φοξ», επέμεινε ένας, προσθέτοντας ένα emoji που κλαίει.

«Γιατί φαίνεται τόσο διαφορετική;» ρώτησε ένας άλλος.

Ένας άλλος θαυμαστής ισχυρίστηκε ότι δεν αναγνώρισαν την Φοξ στην εικόνα και αναγκάστηκαν να δουν το όνομα χρήστη για να κάνουν τη σύνδεση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ