“Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”

“Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”

Έμειναν μαζί για 22 χρόνια, δεν παντρεύτηκαν ποτέ, απέκτησαν μια κόρη και αποφάσισαν να χωρίσουν. Ο Γιάννης Μποσταντζόγλου και η Δήμητρα Παπαδήμα τονίζουν ότι είναι καλύτερα τώρα…

Διαβάστε ένα απόσπασμα από τη συνέντευξή τους…

 

Γιάννη, όταν σου ζήτησαν να αποκαλύψεις τους λόγους που χωρίσατε με την Δήμητρα είπες: “Επειδή ροχάλιζα σαν γουρούνα και κάπνιζα σαν τσιμινιέρα”.

Δήμητρα: Ο Γιάννης έχει ένα φοβερό χιούμορ και του αρέσει να αυτοσαρκάζεται. Αλλά είναι γεγονός ότι είναι και αυτός ένας λόγος που δεν μπορούσαμε πια να είμαστε μαζί.

Γιάννης: Όταν γυρίζω πτώμα από την δουλειά, είναι δυνατόν να μην ροχαλίσω; Η Δήμητρα ακόμα και τότε, επειδή είναι καλή νοικοκυρά, θέλει να μπω στο σπίτι και να βγάλω τα παπούτσια μου. Γίνονται αυτά τα πράγματα;

 

Μήπως στην περίπτωσή σας ισχύει αυτό που λένε: “Μαζί δεν κάνουμε και χώρια δεν μπορούμε”;

Γιάννης: Είναι ακριβώς αυτό που λες. Αγαπιόμαστε περισσότερο τώρα, παρά όταν μέναμε στο ίδιο σπίτι. Έχει ο καθένας τον χώρο του και δεν καταπιέζει κανείς κανέναν.

Δήμητρα: Με τον Γιάννη τώρα είμαστε καλύτερα από ποτέ. Η απόφασή μας να χωρίσουμε μας βοήθησε να ηρεμήσουμε και τώρα αισθανόμαστε πιο δημιουργικοί.

 

 

Ζηλεύει ο ένας τον άλλον;

Γιάννης: Όταν ήμουν πιο μικρός τη ζήλευα. Τώρα πια, επειδή δεν μου έδωσε ποτέ τα δικαιώματα, ηρέμησα και βλέπω τη σχέση μας με άλλο μάτι. Ήξερα ότι έχω να κάνω με έναν “καθαρό” άνθρωπο και επειδή προερχόμαστε κα οι δύο από έναν χωρισμό, γνωρίζαμε ότι αν δεν περνούσαμε καλά, θα σταματούσαμε να είμαστε μαζί.

Δήμητρα: Εμένα δεν θα με πείραζε αν ο Γιάννης έκανε κάτι με κάποια άλλη. Κια αυτό δεν ισχύει μόνο τώρα. Και πριν από 10 χρόνια αν με ρωτούσες το ίδιο θα σου απαντούσα. Μου έχει συμβεί στα παρελθόν να είμαι ερωτευμένη με κάποιον που τα είχε ταυτόχρονα με άλλη και δεν με ενοχλούσε καθόλου. Έχω την πεποίθηση ότι “δεν είναι ιδιοκτησία σου ο άλλος” και νομίζω ότι το έχω περάσει και στην κόρη μου αυτό.

 

 

Πηγή: ΟΚ!

 

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ