Μάθιου Πέρι: Το ηχητικό στο 911 – Τα 15 δευτερόλεπτα της κλήσης

Η κλήση στον αριθμό έκτακτης ανάγκης 911 για τον θάνατο του Μάθιου Πέρι αποκαλύπτει περισσότερες λεπτομέρειες για τον προφανή πνιγμό του σταρ της σειράς Friends το Σάββατο στην κατοικία του στο Λος Άντζελες.

Στον ήχο διάρκειας 15 δευτερολέπτων, που έλαβε το TMZ , ένας άνδρας μπορεί να ακουστεί να λέει τη λέξη «πνίγηκε».

«Agent 23. Rescue 23. EMS 9 στο ραδιόφωνο. Ως απάντηση στον πνιγμό», λέει ο ανταποκριτής του 911. Όπως ανέφερε προηγουμένως η The Post, οι πρώτοι διασώστες έσπευσαν στη διεύθυνση αφού έλαβαν μια κλήση που ανέφερε καρδιακή ανακοπή. Το TMZ ανέφερε ότι ο βοηθός του Πέρι τηλεφώνησε στο 911.

Ο Μάθιου Πέρι βρέθηκε νεκρός στο υδρομασάζ του σπιτιού του στη γειτονιά Pacific Palisades του Λος Άντζελες λίγο μετά τις 4 μ.μ. Στις φωτογραφίες, μια μεγάλη λευκή σκηνή φαίνεται δίπλα στην πισίνα και το υδρομασάζ στην αυλή του σπιτιού του.

Πηγές επιβολής του νόμου δήλωσαν ότι δεν βρέθηκαν ναρκωτικά στο σπίτι και ότι δεν υπήρχε υποψία για άλλους εμπλεκόμενους στον θάνατό του.  Αργότερα ότι στο σπίτι βρέθηκαν συνταγογραφούμενα φάρμακα.

Ο Πέρι ήταν ειλικρινής για τη μάχη του με τον εθισμό σε αλκοόλ και χάπια για δεκαετίες. Μοιράστηκε τα πάντα με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες στα απομνημονεύματά του το 2022, «Friends, Lovers and the Big Terrible Thing».

Πήγε σε κέντρο απεξάρτησης 15 φορές όλα αυτά τα χρόνια και το 2018, το παχύ έντερο του έσπασε ως αποτέλεσμα της χρήσης ναρκωτικών. Οι γιατροί του είπαν ότι είχε 2% πιθανότητες να ζήσει εκείνη την εποχή.

Πέρασε δύο εβδομάδες σε κώμα και πέντε μήνες στο νοσοκομείο, χρειάστηκε να χρησιμοποιήσει τσάντα κολοστομίας για εννέα μήνες μέσα στην τρομακτική κατάσταση.

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ