Μάθιου Πέρι: Τι κρύβεται πίσω από τη διάλυση του αρραβώνα του

Ερωτήματα προκάλεσε η χρονική στιγμή της ανακοίνωσης του χωρισμού του Μάθιου Πέρι από τη μνηστή του σχεδόν ένα βήμα πριν από τον γάμο.

Τον περασμένο Νοέμβριο ο τηλεοπτικός “Τσάντλερ” ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με περισσή χαρά και έδειχνε ότι ανυπομονούσε να παντρευτεί την αγαπημένη του. Ωστόσο, σήμερα έπεσε σαν “βόμβα” η είδηση του χωρισμού και μάλιστα ήταν ο ίδιος ο Μάθιου Πέρι που έθεσε τέλος στην αρραβώνα του. Πολλοί συσχετίζουν την απόφασή του με το γεγονός ότι εκτέθηκε πριν από εβδομάδες που αποκαλύφθηκε ότι είναι εγγεγραμμένος χρήστης στην εφαρμογή ραντεβού Raya και μάλιστα είχε ανταλλαγή μηνυμάτων με μία 19χρονη, η οποία δημοσιοποίησε την επικοινωνία τους.

Ο Πέρι καταγράφεται σε βίντεο το οποίο ανήρτησε στον λογαριασμό της στο TikTok η Κέιτ Χάραλσον, τότε 19 ετών, η οποία γράφει στη λεζάντα: “Όταν ταιριάζεις με τον Μάθιου Πέρι για πλάκα σε εφαρμογή για ραντεβού και σου κάνει βιντεοκλήση και παίζει το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων μαζί σου”. Στο βίντεο των 16 δευτερολέπτων ο Πέρι φαίνεται να χαμογελά και να έχει διάθεση για φλερτ. Ρωτά το ενδεχόμενο ραντεβού του: “Πάντα παίζεις με τα μαλλιά σου τόσο πολύ;” και εκείνη απαντά γελώντας “έτσι νομίζω”.

Η Χάραλσον, προσωπική βοηθός, που λέει ότι ήταν 19 ετών όταν ο Πέρι επικοινώνησε πρώτη φορά μαζί της, δήλωσε στο PageSix ότι ήθελε να δείξει πώς μεγαλύτεροι άνδρες στο Χόλιγουντ εκμεταλλεύονται νεότερες γυναίκες σε πλατφόρμες ραντεβού. “Πολλοί είπαν ότι κάνω bullying και είμαι κακιά που ανήρτησα κάτι τέτοιο και αυτό με έκανε να αισθανθώ κάπως άσχημα, αλλά την ίδια στιγμή αισθάνομαι ότι αρκετοί τύποι στο Χόλιγουντ μιλούν σε όλες αυτές τις νεαρές γυναίκες και είναι κάτι που νομίζω ότι θα έπρεπε να το ξέρει ο κόσμος” είπε η 20χρονη στο Μέσο. Η Χάραλσον υποστηρίζει ότι η βιντεοκλήση έγινε τον Μάιο πέρυσι, όταν ο Πέρι φέρεται να είχε χωρίσει -έστω για σύντομο χρονικό διάστημα- από τη μνηστή του, με την οποία είχε σχέση από το 2018. Η 20χρονη είπε ότι η εφαρμογή την είχε ταιριάξει και άλλες φορές με διάσημους άνδρες αλλά ποτέ δεν θα μιλούσε με μεγαλύτερους άνδρες αν και το να μιλήσει με τον “Τσάντλερ” από τα Φιλαράκια σκέφτηκε ότι θα είχε πλάκα. Είπε ακόμη ότι δεν έχει δει ποτέ τα Φιλαράκια, υποστηρίζει ότι ο Πέρι κάποια στιγμή τη ρώτησε: “Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;”

Ισχυρίζεται ότι είπε στον Πέρι πως ήταν έναν χρόνο μεγαλύτερος από τον πατέρα της και εκείνος γέλασε κοροϊδευτικά, ενώ πρόσθεσε πως αισθάνθηκε άβολα κάποιες στιγμές στη διάρκεια της επικοινωνίας τους. “Δεν νομίζω ότι τον πείραξε. Ήταν κάπως περίεργο να μιλώ με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά μου και δεν έμοιαζε σωστό ειδικά εφόσον γνώριζε πόσο μικρή ήμουν”.

Πάντως, είπε ότι αποφάσισε να διαγράψει το βίντεο επειδή θεωρεί ότι ο Πέρι είναι ωραίος τύπος και ποτέ δεν συναντήθηκαν, αν και εκείνος το προσπάθησε. “Ίσως κάποια μέρα μπορείς να πάρεις ένα τεστ κορονοϊού και να έρθεις από εδώ” φέρεται να της είπε. Κι ενώ η Χάραλσον είπε ότι το έκανε σαν πλάκα τόνισε “ειλικρινά, δεν είναι και τόσο εντάξει αυτοί οι μεγαλύτεροι άνδρες να μιλούν σε τόσο νεαρά κορίτσια”.

Το Raya συχνά περιγράφεται ως η εκδοχή του Tinder για διάσημου, καθώς η εφαρμογή των ραντεβού απαιτεί συνδρομή και ειδική διαδικασία ελέγχου η οποία είναι δελεαστική για διάσημους ηθοποιούς, όπως ο Μπεν Άφλεκ, Η εφαρμογή αυτή που λανσαρίστηκε το 2015, περιγράφεται ως “αποκλειστική πλατφόρμα ραντεβού και δικτύωσης για ανθρώπους στη δημιουργική βιομηχανία”.

Πάντως, δεν υπάρχουν υπόνοιες ότι το βίντεο του TikTok είναι η αιτία για τον χωρισμό του Πέρι.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ