Μάθιου ΜακΚόναχι: Η μητέρα του φώναζε την γυναίκα του με τα ονόματα των πρώην του

Μπορεί ο Μάθιου ΜακΚόναχι και η Καμίλα Άλβες να είναι μαζί για σχεδόν δύο δεκαετίες, όμως το μοντέλο από την Βραζιλία παραδέχθηκε πως ήταν πολύ δύσκολο στις αρχές να μπει στην οικογένεια του ΜακΚόναχι, καθώς η μητέρα του την περνούσε από “τεστ”.

Ο ΜακΚόναχι και η Άλβες είναι μαζί από το 2006. Το ζευγάρι αρραβωνιάστηκε στις 25 Δεκεμβρίου του 2011 και παντρεύτηκαν στις 9 Ιουνίου του 2012. Στις 7 Ιουλίου του 2008 ήρθε στην ζωή ο πρώτος τους γιος Λέβι Άλβες ΜακΚόναχι και ακολούθησαν η Βίντα Άλβες ΜακΚόναχι στις 3 Ιανουαρίου του 2010 και ο Λίβινγκστον Άλβες ΜακΚόναχι στις 28 Δεκεμβρίου του 2012.

 

 

 

 

Μπορεί τώρα να είναι όλα ρόδινα, όμως δεν ήταν έτσι εξ αρχής. Σε επεισόδιο του podcast «Southern Living’s Biscuits & Jam» που δημοσιεύθηκε την Τρίτη (22/8) η Καμίλα αποκάλυψε, σύμφωνα με το Page Six, πως η μαμά του Μάθιου ΜακΚόναχι, Μαίρη Καθλήνη ΜακΚέιμπ, την “τέσταρε” προτού την αποδεχθεί ως μέλος της οικογένειάς της.

«Έκανε όλα αυτά τα πράγματα όταν πρωτομπήκα στην οικογένεια, σωστά; Με δοκίμαζε πραγματικά» θυμάται η Άλβες. Μάλιστα το μοντέλο δήλωσε πως η πεθερά της, την φώναζε μέχρι και με τα ονόματα των πρώην του ΜακΚόναχι.

 

 

 

 

Τελικά όπως είπε κέρδισε μία θέση στην καρδιά της μαμάς του αγαπημένου της, όταν την κάλεσε να έρθει μαζί της σε ένα επαγγελματικό ταξίδι που είχε στην Κωνσταντινούπολη.

«Σε όλη τη διαδρομή με το αεροπλάνο μέχρι την Κωνσταντινούπολη, μου έλεγε όλες αυτές τις ιστορίες και τις έβαζε στο μυαλό μου», συνεχίζει το μοντέλο. Όμως όλα άλλαξαν την τρίτη ημέρα του ταξιδιού τους, όταν και η Άλβες στάθηκε στο ύψος της και της απάντησε.

«Εντάξει Τώρα είσαι μέσα» της είπε η πεθερά της, δείχνοντάς της πως πλέον είναι αποδεκτή στην οικογένειά της. Η Άλβες συνειδητοποίησε ότι η μητέρα του ΜακΚόναχι ήθελε απλώς να την κάνει να υποστηρίξει τον εαυτό της και να απαντήσει.

«Από εκείνο το βράδυ και μετά έχουμε την πιο εκπληκτική σχέση και τρέφουμε μεγάλο σεβασμό η μία για την άλλη» σημειώνει η Καμίλα Άλβες, εξηγώντας πως ενώ η σχέση τους μπορεί να γίνει «δύσκολη» κατά καιρούς, οι δυο τους πάντα το λύνουν με ένα «καλό γέλιο και ένα αστείο».

 

 

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ