Masuimi Max: Νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας βρέθηκε η 45χρονη ηθοποιός και μοντέλο του Playboy

Η ηθοποιός και μοντέλο του Playboy και του περιοδικού Maxim, Masuimi Max βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της στο Λας Βέγκας την Πέμπτη. Ήταν μόλις 45 ετών.

Οι πρώτοι διασώστες έφτασαν στο σημείο αφού οι αστυνομικοί έλαβαν κλήση λίγο πριν από τις 11:30 π.μ., σύμφωνα με το TMZ .

Προς το παρόν δεν υπάρχουν υποψίες για ανθρωποκτονία, αν και θα διεξαχθεί ενδελεχής έρευνα. Δεν έχουν γίνει γνωστές άλλες λεπτομέρειες αυτή τη στιγμή.

Φίλοι και συγγενείς την αποχαιρετούν μέσω των social media. «Είμαι τόσο ευγνώμων που επανασυνδεθήκαμε, ευχαριστώ που με καθοδηγήσατε όταν ξεκίνησα για πρώτη φορά σε αυτόν τον κλάδο και μου δώσατε ευκαιρίες που δεν μπορώ να πιστέψω ότι αυτό είναι αληθινό», έγραψε η φίλη της Max, Ashleeta Beauchamp στη σελίδα της στο Instagram .

«Υπέροχη… Καλή ξεκούραση στον παράδεισο!», έγραψε ένας άλλος θαυμαστής. «Πάντα πίστευα ότι ήσουν τόσο ροκ σταρ. Λυπάμαι πολύ που ακούω τον θάνατό σου. Θα μας λείψεις.”

Η Masuimi ξεκίνησε την καριέρα της ως μοντέλο το 2000 και σημείωσε επιτυχία γρήγορα, κλείνοντας θέσεις εργασίας σε πολλές εκδόσεις όπως τα περιοδικά Playboy, Maxim, Alt και Bizarre.

Ως ηθοποιός, η Μαξ εμφανίστηκε στην ταινία δράσης «XXX: State of the Union» του 2005 που σκηνοθέτησε ο Lee Tamahori δίπλα στους Samuel L. Jackson, Ice Cube, XZibit, Scott Speedman και Willem Dafoe. Είχε επίσης εμφανίσεις στα «Cornman: American Vegetable Hero» και «Giantess Battle Attack».

Η τελευταία της ανάρτηση στο instagram

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ