Marseaux για Akyla: «Επειδή εγώ έχω “χάσει” τη μαμά μου, όταν ανέβηκε η δική του στη σκηνή έκλαιγα σαν τρελή»

Η Marseaux φέτος διαγωνίστηκε στο Sing For Greece, με στόχο να είναι εκείνη που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στον 70ο διαγωνισμό της Eurovision. Ωστόσο τη νίκη πήρε ο Akylas με το τραγούδι «Ferto». Η κάμερα της εκπομπής της Ελένης Χατζίδου και του Ετεοκλή Παύλου συνάντησε την ερμηνεύτρια και εκείνη περιέγραψε το πόσο συγκινήθηκε όταν η μητέρα του καλλιτέχνη ανέβηκε στη σκηνή.

Μιλώντας για τον Akyla, η Marseaux ανέφερε πως: «Ο Akylas είναι υπέροχος, φανταστικός. Δεν θα βαρεθώ να λέω πόσο υπέροχος και τέλειος είναι. Είναι υπερταλαντούχος και πραγματικά πιστεύω ότι θα το φέρει. Εγώ αλήθεια το πιστεύω πως θα βγει πρώτος.

Πραγματικά δεν με ένοιαζε καθόλου ύστερα από κάποια φάση το να πω “γιατί δεν πήγε το δικό μου τραγούδι;”. Ένιωσα τέτοια χαρά πραγματικά για τον Akyla, που ήταν σαν να πήγα εγώ».

Η στιγμή που συγκινήθηκε

Αφού ανακοινώθηκε η νίκη του Akyla, η μητέρα του ανέβηκε στη σκηνή του Sing For Greece. Περιγράφοντας τα συναισθήματά της εκείνη τη στιγμή, η Marseaux είπε πως: «Συγκινήθηκα πάρα πολύ όταν ανέβηκε η μαμά του στη σκηνή, έκλαιγα και ήθελα να το μαζέψω, γιατί ντρέπομαι με το να κλαίω δημόσια».

«Ήταν πολύ αγνή στιγμή και αληθινή. Χάρηκα που ήμουν παρούσα και την έζησα από κοντά. Επειδή εγώ έχω “χάσει” τη μαμά μου, οπότε όταν είδα αυτό “καταστράφηκα”, έκλαιγα σαν τρελή», σημείωσε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ

ENIKOS NETWORK