Μαρίνα Λαμπροπούλου για γάμο ομοφυλόφιλων: Με ενοχλεί, δεν θέλω να μεγαλώνει ο γιος μου με αυτό το πρότυπο

Δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής της Κατερίνας Καινούργιου, έκανε η Μαρίνα Λαμπροπούλου. Η γνωστή χορογράφος τοποθετήθηκε για το ζήτημα του γάμου των ομόφυλων ζευγαριών, εκφράζοντας την αντίθεσή της.

Συγκεκριμένα η Μαρίνα Λαμπροπούλου είπε: «Μεγαλώνω έναν γιο, είναι στην εφηβεία. Ο οποίος αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να υπάρχουν όλα αυτά, απλά με ενοχλεί το ότι πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται και γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων. Με ενοχλεί, δεν ξέρω ίσως είμαι παλαιών αρχών, δεν ξέρω.

Έχω πάρα πολλούς φίλους γκέι και τους αγαπώ πάρα πολύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα. Αλλά το να προβούμε και σε γάμο… δεν ξέρω ίσως έχω μείνει πίσω, να μου αλλάξουν τα μυαλά κάποιοι άλλοι. Ίσως επειδή έχω γίνει μαμά τα βλέπω λίγο πιο τρυφερά και αυστηρά τα πράγματα, δεν θέλω ο γιος μου να μεγαλώνει με αυτό το πρότυπο, δεν μου αρέσει».

Στη συνέχεια, εξήγησε ότι: «Τα βλέπει τόσο νορμάλ όλα αυτά, που και να τολμήσω να πω κάτι τέτοιο, να προβώ σε μία τέτοια συζήτηση, μου το κόβει μόνος του. Μου λέει: «Μαμά, δεν σε καταλαβαίνω, είναι πάρα πολύ νορμάλ όλο αυτό»».

«Δεν είναι ότι δεν το βλέπω νορμάλ, δεν είναι σ’ αυτά που αγαπώ και μου αρέσουν και πρεσβεύω… Αυτό δεν το ξεπερνάω», ανέφερε καταλήγοντας.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ